Feridecakar Merhaba kızlar 20+4 teyim göğsümün altından göbeğime uzanan derim de acı var sizde de oluyor mu normal mi ? Sanki biri tırnaklıyormuş gibi ????
Havva- Feridecakar bol bol nemlendirici surmelisin yağ kullanmalısın benimde baldirlarim öyle oluyordu megersem çatlıyor nemli tutunca geçiyor şuan şükürler olsun çok rahatim
KMerveK Bende yanlarımda o acıyı hissediyodum yatarken filan derim yaniyo gibi sızlıyordu meğerse çatliyormus malesef o yüzden aciyomus aynaya bakınca anladım bende
Feridecakar Feridecakar aynada baktım çatlamam hiç yok jel ve yağ kullanıyorum ama durduk yere bir acı gidiyor çok garip . 3 gündür yaşıyorum bunu
KMerveK Feridecakar bende kullanıyodum bi de 8.aya girdim dedim heralde çatlamiycam seviniyodum bi baktım ki malesef başlamış
Mom0101 Aynı acıyı göbek deligi cevremde hissediyodum bakıyodum bisey yoktu meğer catlıyormus sonraki hafta kızarım kücük çatlaklar gördüm
Feridecakar Teşekkürler kızlar 🙏 hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum . Allah Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin