Nily Selam kizlar 21haftadayizz. Gecen ctesi ayrintili usg girdim Testlerimin hicbirini yaptirmamistim ikili uclu m cok sukur tum degerlerimiz normal cikti:) Ancak benim rahim sol duvarinda 4cm bi miyom varmis.yeni ogrendm Muayene eden perinatolog zararsiz oldugunu hamilelikte buyudugunu sonrasinda kuculecegini soyledi. Yani beebginede sanada bir zarar olmaz ama takip ettir mutlaka buyuyup buyumedigini dedi.. cok endiselendim bilgisi olan basindan boyle bir durum gecen varmi acaba:((
Serenica Nily canim bendede aynisi var rahimde 4cm ebatnda bizimde takip edelim dedi doktormz ama bir bugun detaylimiz vardi hersey iyiydi sukur 22+1iz
Nily Serenica masallah gozunuz aydin:) bilmiyorumki okdr cok yorumlar var internnete insan korkuyor:( doktora bile guvenemeyecek hale geliyosun nerdeyse.. umarim daha da buyumez o miyom :(
Arttenda Benim biri 6 biri 4 cm olmak üzere sezeryan kesiğinin olması gereken yerin altında duran iki myomum var. 27. Haftama başladım, bebeğim gayet sağlıklı. Bir sürü doktor değiştirdim sırf şu myom için hiçbiri içimi rahatlatamamıştı :// bir ara da çok ağrı yaptı 2 3 hafta, ne oturabildim, ne yapabildim :( meğer myom dejenerasyonu deniliyormuş ona, kanama yapıyormuş içeride. Şimdi iyiyim ^^ umarım böyle kalırlar doğuma kadar. Endişe etmeyin, yeri çok önemli myomların, nette okuduğunuz kötü olaylar myomun pozisyonunun da bebeğe etki etmesinden.
Nily Arttenda Masallah cok sevindim:) yerini gosterdi. Bebegime cok yakin degilmis ust taraftaydi.tabiki allah beterinden korusun ama oyle bir psikolojiymiski anlatamiyorsun kendine:) İnsallah bebeklerimizi sagasalim kavusuruz🙏