DenizAlpinannesii İçimde pıt pıt pıt bişeyler oluyor 15-20 dakika sürdü hıçkırık olduğunu düşünüyorum, aranızda daha önce yaşayan var mı? Bu arada 31/3 haftalık hamileyim
Merve10090 DenizAlpinannesii bu hıçkırık olayı ne zaman duyuluyor. Ben 28+6 hamileyim ama hıçkırığa denk gelmedim bence .. normal hareket ediyor. acaba ilerleyen haftalarda mı belli eder hıçkırık kendini?
Hanz DenizAlpinannesii ritim halindeyse hıçkırıktır ben ilk başta çok korkmuştum suan çok tatlı ve doguncada devam edecek birseymiş ☺️36+6 haftaligiz bu arada
DenizAlpinannesii Mavi87 cidden öyle sen ne biliyon hıçkırmayı diye sevesim geliyor bi doğsa doya doya sevcem 😂
Tahaninannesii DenizAlpinannesii ayyy nasıl korkmuştuk eşimle😂😂 ilk gebeliğim aşkım galiba doğacak dedim, hıçkırıyormuş meğersem🤦🏻♀️🙈
DenizAlpinannesii Tahaninannesii ben daha önce bu sitede hıçkırıkla ilgili bişeyler okumuştum o yüzden direk aklıma hiçkırık geldi 😂
Tahaninannesii DenizAlpinannesii biz de biraz netten bakınca rahatladık😂 insan yaşadıkça öğreniyor, vücudunu tanıyor🤷🏻♀️
Tuba18 DenizAlpinannesii ben uyurken oluyor eşim elini karnıma koyuyor sabah diyo ben senin yönünü değiştiriyorum belki bebek rahat etmiyordur ondan öyle tepki veriyor dedim ne oluyordu durmadan atıyordu dedi dedim o hıçkırık bu sefer diyo amanın benşm kızım hıçkırık mı tutmuş şimdi sen doğduğunda hıçkırık tuttun diye ağlarsın da 😅
DenizAlpinannesii Tuba18 ne güzel düşünmüş eşin ben eşime diyorum hıçkırıyor diye anlamıyor bile 😂 emin misin diyor bana 😂