Papatya13371 Tansiyonum iyi çıkıyor ama ayaklarım aşırı şiş ikiz anneleri yardımcı olabilir misiniz başına gelen var mi
Deasalp Papatya13371 evet normal çok ödem oluyor ama sen yine de kusma şikayetin falan olursa doktoruna danış
Minnakhamis Papatya13371 25 haftalık olduk ikizlerimle bendede aynı sorun var kuzum 😓 ayakkabılarım olmuyor ayağıma 🙈😄
Bayramyildiz Aynı sorunu bende yaşıyorum 32 haftalık ikizlere gebeyim sağ ayağım çok şiş basamiyrm damarları çekiliyor sanki 2 haftaya yakındır sürekli şiş geçmek bilmedi
Papatya13371 Bayramyildiz ya benimde sizin gibi özellikle sağ ayağım ve sağ elim şiş uyuşuk son bir haftadır iyice artti 31. Olduk 😬
Papatya13371 Cansu101706 tuzsuz yiyorum diyemem canım ama azalttım tuzu yine aynı 😬 31. Haftamiz bizimde Bayadır var şişlik bende yeni olmadı
T_M Sol ayagım ve elim uyuşma ve şişlik oluyor o tarafa daha çok yükleniyormuşum uzunca süre geçmiyor soguk su buz vb ayaklarının altına yastık koy uzan basit esneme hareketleri yap demişti doktorum iyi geldi
Busrasahin Tekli gebeliklerde bile çok normal fazlasıyla ödem oluyo bol su tüketin tuzlu şeylerden kaçının 🙂 benimkilerde kız isim düsünüyorum sizinkilerin ismi ne?
Cansu101706 Papatya13371 ben tamamen tuzu baştan kestim ve her gün kesintisiz iki ltreden fazla su içiyorum. Kar olduğu zamanlar hariçte hergün yürüyüş yaptı . Şimdilik bir şeyim yok. Yanlış anlama sen olduktan sonra tuzu kessende fayda etmez. Baştan önlem alınması lazım. Normalde yüzüğüm çok geniş değil o bile hala oluyor parmağıma