Asenadgdvrn80 Ne kullaniyorsunuz ☹️ bn ferrum kullanıyordum bıraktım 2 aydır kullanmıyorum ağrılarım başladı acaba ondan mı ☹️☹️😤😤
Minigim20 Asenadgdvrn80 canım bende ferrum kullanıyorum niye bıraktın ilk badlarda biraz zorluyo ama alışınca inan diğer ilaçlara göre çok iyi mide bulandirmiyo ben bu zamana kadar kaç demir ilacı kullandım şükür bı bunu rahat içiyorum
Eski9 Asenadgdvrn80 valla adını hep unutuyorum tek iciimlik şurup kan ilacı ferrum beni çok zorladı midemi agritti kabız etti şuan bir sıkıntım yok çok şükür
Eski9 Minigim20 valla cnm benim midemi mahvetti çok agritti gaz yaptı ve kabızlık o yüzden bıraktım şurup şeklinde içiyorum şimdi tek içimlik
Asenadgdvrn80 Minigim20 ya kilo almam durmuştu midemi bulandiriyordu artk günlük içmek şimdi sabah akşam iç dedi yapamıyorum ve ilacı bıraktım kilo almaya basladim
Kygmr Eski9 ben de kan ilacını bırakmıştım sonra doktorum sidefer diye bi ilaç yazdı kabızlık problemim çözüldü tavsiye ederim doktorunuza sorabilirsiniz.
Minigim20 Eski9 canım ilk bana da tek kullanımlık dediğin gibi şurup şeklinde verdi köyu renkli ama ben icemedim tadına bile bakmadan hep ön yargı vardı öncekiler gibi bunun da tadı kötüdür diye ondan sanırım ama ilacı gözümü kapatıp içiyorum
Minigim20 Asenadgdvrn80 bende sabah akşam içiyorum canım tek kullanıyordum baktı değerlerim normale dönmüyor günde ikiye çıkardı
Eski9 Minigim20 şuan ne içiyorsun anlamadım cnm yapacak birşey yok kötü motu icmemiz gerekiyor banada çok kötü geliyordu tadı başlarda şuan alıştım artık ferrumun verdiği mide ağrısından iyidir bunda hicbirsey yaşamadım şükür
Sevimli96 Farklı türleri var mideniz ağrıyorsa değiştreblsinz Demir’i Doğuma kadr kullanmak çok çok çok önemli gynoferro sanol ferrum vegaferon hangisyle rahat ediyorsanız