Rabiaky Merhaba kızlar, bugün itibari ile 17+0 oldum ben şuan tam olarak kaç aylık oldum bilemiyorum, googleden bakıyorum 3 ay 4 hafta diyor başka yerde 4 ay bitti yazıyor, bilenler bana net şekilde söyleyebilir mi🤢
Rabiaky Babyto-Mom aynen bende bi türlü çözemiyorum, birisi sorunca ne kadarlık oldun diye 16 hafta diyorum mesela, yani kaç aylık diyorlar, bende bilsem 😂
Tugceonur basakaltin bu şablon doğru değil doğru olan gebeliği 42 hafta olarak hesaplamak burda 40 da bırakmış o yüzden eksik ilerliyor 🌸
Geceninannesi01 24 haftalık gebeyim doktor dahi 6,5 aylık diyorken bu takvime göre doğum tarihim bile şaşıyor karma karışık 😒🤔
Sevilay_47 Rabiaky 4 aay 1 haftalıklık canım 4 aydan sonraki Zamandasın. 4 hafta 1 aylık 8 hafta 2 aylık 12 hafta 3 aylık 16 hafta 4 aylık 17 hafta oldugun için 1 haftadan gecmiş Şuan 17+0dan snra 1,2,3 olacaksın Toplamda 4 aydan 2 hafta na gecmiş olacaksın
Krtalzyn Rabiaky gün bazında hesapla tam 120 günlüksün şuan oda 30 60 90 120 yapar yani tam 4 aylıksın şuan
EcemUysal Rabiaky bende 17+5 im bi doktor var takip ettigim ondan baktım 17.5 hafta ve 21.5 hafta 5 aylık oluyomuş sen şuan 4.ayını doldurdun 5. Ayına giriceksin bi kac gune
Attent Rabiaky 4 ay bitiyor 5 aydan gün alıyorsun ben bu hesaplamayi tam 5inci ayimda öğrendim ilk basta banada cok karişik geliyordu