Helllooooo 38+1 olduk 33 ten beri kanalda ne gelen var ne giden arada yalancı sancılarım oluyor regl ağrısı gibi bugün 4 _5_kere oldu kanal tam yerleşmiş ama başka hiçbir belirti yok hergün yürüyorum Artık ona rağmen tık yol sizler de durumlar nasıl
Selimegzoglu Helllooooo 39 haftadayım rahim ağzı daha kapalıymış 1 cm açıklık var sadece 1 hafta süremiz kaldı bendede gelen giden yok 😞
Sineemm Helllooooo bende 38+4um kanalda doğum pozisyonunda ama gelen giden yok bizdede yalancilu sancılar sırt ağrıları göbek düşüklüğü herşey var doktor ayın 26sina kadar bekle dedi bakalım ☺️
Meltem374141 Helllooooo bende 38+1 1 santimdi en son acilmam benmde kasilmalarim oluyorda bakalm sali yine doktora gidicem acilma varmi
Duygusuz Helllooooo bugun benim baya agrım vardı sabah kasıklarım belim agrıyordu düzenli sancım da geldi dr u aradım gel bakalım dedi ama ılık dusa girince gecti sancılar yine de kasık agrım var biraz pzt suniyle dogum yapıcam eger o zamana kadar kendi gelmezse
Gulsenur_12 Helllooooo bende 38+2 oldum kasılmalar ara ara oluyor ama düzenli değil açıklık varmı onuda bilmiyorum 🤷🏻♀️ artık bakalım ne zaman gelicek 🥰
Yunusemreninannesi 37 haftalik olduk bugun benimde bugun sol tarafim biraz agriyo bel arasi falan zaten oluyoduda bu sol kasik agrisida bugun olmaya basladi