serapzyrt Burcuceviz Hayat hastanesi indirimimiz var o şekilde 3100 dediler kan tahlili korona testi falan 250 daha eklenebilirmiş. 3. Hamileliğim hepsinde doktorum aynıydı kısaca doktorum nerdeyse o hastaneyi tercih ettim.
Selimegzoglu Burcuceviz dışarıdan gelen doktorun ücretini jimer belirlemiyor diye biliyorum ama doktorunuza sorun demişti bana kendisi belirliyor
gunessare Buseyvz bende Medical parka gidiyorum covid testi için ücret söylemediler geçen hafta gittiğimizde bizim için mi yoksa yanımızdaki kalan refakatçi için mi yapılıyormuş test bilginiz var mi
Azrabuglem16 gunessare corona testi hem anneye hemde yanında kim refakatçi kalırsa oo test 250 tl yani toplamda 500 tl testlere gidiyor normal doğum için 4500 diyorlar tabi fiyat değişebilir bir sürü şey cikabilir
Dileknur-1005 Rabiaky biraz geç gördüm mesajı benim de Elviye Fazıl ve memnunum suana kadar bi sorun olmadı hiç siz hangi doktora gidiyosunuz
Rabiaky Dileknur-1005 bu doktorun adını yeni duyuyorum, ben diğer gebeliğimde Nigar güler e gitmiştim ama hiç memnun kalmadım ve bıraktım