Ceydat Haticeeciftci evet son zamanlar da randevu bulmak zor bu hafta çarşamba cuma polikinlikteymiş bilginiz olsun 🙂🌺
Meleekdincc a_burcu_bur Ben yaptırdım fakat tuzla devlet yapmıyor kayıt açıp yönlendiriyor kartal eğitim araştırma yada Zeynep Kamil ben Zeynep Kamile gittim
Haticeeciftci a_burcu_bur Yaptırmadım, gerek duymadım açıkçası. Sadece üçlü tarama testi yaptım o da gayet temiz çıktı ☺️
Nuray11 Ecmel2021 ben tamamen alakasızım samsunda yaşıyorum burda devlet hastanesinde doğum yapıcam😊😇
Meleekdincc Ayse3695 benim halam tuzla devlette yeni doğan bölümünde çalışıyor bı kaç dr önerdi Mehmet Mete kırlangıç Osman Sertaç sade kadir şahin ben Mehmet Mete kırlangıç gidiyorum çok memnunum
Ayse3695 Meleekdincc bende suan Gebze fatihe gidiyorum Dr Ayhan dıye birine suan memnunum bakalım ama eşim tuzlada çalıstığı için orda dogum yap dıyor ona yakın oldugu ıcın bakalım nerde doğurcaz😂
a_burcu_bur Meleekdincc peki randevu kolay alınabiliyo mu, 2 haftadan önce randevu alınabiliyomuş diye duymuştum. Bunla ilgili bi bilgin var mı acaba canım 🙈
Meleekdincc a_burcu_bur Ben randevu talebi oluşturuyorum uygun randevu olunca SMS le bilgi geliyor hemen girip alıyorum zaten doktorun önünde randevu listeleri var bakıyor eğer randevuya çağıracagi zaman randevuları dolu oluyorsa elden randevu veriyor
Gururunannesi Ecmel2021 benim eşim orda devlet hastanesinde çalışan sağlık memuru o yüzden orda yapmak istiyorum daha ilgili olurlar çünkü . Kontrollerde bile Doktorlar hemşireler çok ilgili o yüzden orda yapıcam
Haticeeciftci Ceydat ya ben cuma günü 40.haftama giricem aslında doğum için konuşucam yani 41-42 görmek istemiyorum 😬🤦🏻♀️😁
Mrvksm Zeynep_elam aynı doktora düzenli muayene olabiliyor musunuz? Ben gittiğim bir doktora bir daha muayene bulamadım hiç 😔
Ceydat Haticeeciftci bende öyle beklemek istemiyorum ama sorun çıkmadığı sürece beklicez dedi 40 haftaya girmeme 3 gün kaldı daha kanala bile inmedi 🤷♀️