BarBeyzazer Ben 21+1 ikiz gebeyim sabah aç karnına tiroid ilacı alıyorum gün içerisinde magnezyum ve kalsiyum tablet imom omega, decavit, gyno ferron sanol 2 kere Devit3 damla bide 🤦🏻♀️
Aysehatun BarBeyzazer bende sabah ac karnına triod ilacı alıyorum,sonra Decavit(multivitamin),Gyno ferro sanol,bide balık yağ hapı kullanıyorum 🤗
Nurten BarBeyzazer bende aynıyım sabah tiroid sonra elevit imom balık yağı kalsiyum ilacı kan ilacı devit 3 damla 🤦♀️🤦♀️
Emineslh BarBeyzazer ben ferro sanol ve gaviscon içiyorum doktorum decavit bırakmami istedi 1 haftada 3 kilo aldım ilk defa böyle olunca o da korktu kan tahlillerim hep güzel çıkınca ekstra vitamin icmemi söylemedi çünkü hep düzenli ve sağlıklı şeyler yiyorum
istanbulluanne 13+3 benimde ac karnina demir ilaci. Öğleden snra progestan,ocean mummy vitamin , magnezyum ve aksamda devit3 bana cok geliyordu ilaclarm yalnz değilmişim demek ki 😊
BarBeyzazer Emineslh bende kansızlık sınıra indi gyno ferronu günde 2 ye çıkarttı decaviti sağlık ocağı verdi doktora sordum kullanabilirsin dedi hepsine devam yani 😁
EsraElms BarBeyzazer hepsini bi arada içmek dokunmuyor mu benimde aynı ilaçlar bi gün birini bi gün birini iciyom korkudan
BarBeyzazer EsraElms yok Allah’a şükür bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar zaten omega decavit devit3 falan vitamin ve takviye ediciler ilaç değiller
Cicianne BarBeyzazer sabah kan ilacı ve progestan, öğle magnezyum ve progestan, akşam devit damla ve progestan. Haftada 1 proluton depot iğne
deletedmom28 Ben de magnezyum, regenesis vit,ferro 😴 çoğu zaman da unutuyorum Allah hayretsin.Bi de magnezyumu üreten adam keşke olmuş mu diye dönüp bi tadına baksaydın 🤢😝😝