Tugce7798 Midem de aşırı dercede yanma varr 18+5 hamileyim. Kizlar sizde de oluyormu nasl onlem aliyorsunuz :(
zerina_010203 Tugce7798 bende de oluyor ve havuç yiyorum anında kesiyor uzun zaman yanmasına engel oluyor en azından bende😊 denemeni tevsiye ederim
12333544 Tugce7798 başından beri yanıyor midem herşeyi denedim tek çare sakız başkada bişey yok ağzıma attığım an duruyor çıkardığım an yanamaya başlıyor Vala beni falım kurtarıyor o ağrıdan
Erkekannesi41 38+1 haftalığım çok yandığında yarım çay bardağı süt içiyorum ama bazen o da kesmiyor anlık rahatlatıyor. Kırmızı elma da iyi diyorlar ama bende işe yaramadı
psychologist Bende 14+2 yim 2 gündür midem mi yanıyor ağrıyor mu anlamadım sabahları özellikle 😔 ne yapmalıyız?
Tulis_bebisi Sakız cigneyin,sade soda,yeşil elma,muz,süt iyi geliyor geçmezse renne emilen zararsız mide tablet kullanabilirsiniz 😊
Gizmolata Minnosunannesiii susam mide rahatsızlığı olanlara hiç önerilmez hatta acaba yanlışmı hatırlıyorum dedim şimdi yine baktım, ne zaman simit yesem midem yanar susamdan😂
Minnosunannesiii Gizmolata canım herkes böyle diyor sen bir yemek kaşığı susam at ağzına iyice çiğne sonra ye gör bak nasıl geçcek 😂
Aysenur96 Tugce7798 herseyi denedim süt iyi geliyordu bes dk sonra tekrar baslıyordu doktorum söyledim gavıscon yazdı çok küçük ölcek içiyorum mükemmel gelıyor