Hatice4446 Hafta da kan ilacı kullandığım için kabızlık sorunu yaşıyorum Afedersiniz ama acaba ıkınma da bi zarar olur mu sizce bebişe
Baransmom Hatice4446 yok canım bebeğe değil de popişe zarar verirsin,makatta çatlama,basür ya da pıhtılaşma yapabilir uzun süre ıkınmak/çabalamak.
Latifealkn Baransmom peki bunun normal doğuma herhangi bir zararı varmı? 24 ncü haftadayım kabızdım birkaç gündür iyiyim rahatım lakin yaptıktan sonra afedersin popoda sanki hala varmış hissiyatı olup geçiyor bilgisi olan varmı kızlar 😊
Fasulye-87 3 bardak kayısı yı ya da gün kurusunu geceden bir bardak ılık suya koy canım… Doktorum önerdi
Hatice4446 Latifealkn onu bende merak ediyorum daha önce basur sorunu yaşadım zaten belki de hala da çıkar ıkınınca acaba normal doğum dam sonra bi skntı olur mu
Thysn23 Son bir haftadır rahat çıkamıyorum çok rahatsız edici fıtığım var dizlerim ağrıyor ıkınınca çok zorlaniyorum ama çatlak oluşmuştu bende ikinmaktan
Fasulye-87 Anestol krem ve bağsur kremi var adı pro lu bieşy onu karıştır sür canım iyi geliyor Dr tavsiye ettiçi
Latifealkn Hatice4446 Benimde hiçbir fikrim yok inşallah zorlamaz herhangi bir ilaç yada tedavi yöntemi uyguladınız mı geçmesi için
Hatice4446 Latifealkn bekarken evet kullanmıştım geçmişti ama tamamen geçmiyor tabi her zorlanmada tekrarlıyor maalesef