Serifehaydar Neden hastanede kalmayı tercih etmediniz aniden birşey olsa nasıl müdahale ediceksiniz 🤷🏻♀️ çok yanlış bir tutum tabi bebek sizin bebeğiniz ama gerçekten yanlış yapmışsın .
29 haftamda kanama ile gittim hastaneye o ana kadar herşey çok güzeldi hastaneye gittiğimde 1 cm açılma var yatış dendi aynı şekilde refakatçi yoktu yanımda annem hergün 1 saaat geliyordu eşimi hiç görmedim ve kabul ettim şimdi iyi ki kabul etmişim diyorum . Günlük tansiyon değerlerim bakıldı , tuvalet ve banyo dışında ayağa kalkmadım , ciğer geliştirici yapıldı ki bebeğim doğarsa yaşasın solunum sıkıntısı çekmesin ( bu iğneyi hastaneye yatmadan yapmıyorlar ) hergün ultrasonla bakıldı ve 31 haftada taburcu olduk evde dinleniyoruz şimdi rabbime şükürler olsun 32+5 haftalık olduk ve herşey çok güzel ilerliyor ben hastanede yatmayı kabul etmeseydim bebeğim belki erken doğucak belki karnımda ölücek ve ben birşey yapamayacaktım gerçekten bunu tekrar düşünün benim yanımda gelen bi kadın sizin gibi imza attı ve gitti aradan üç gün geçti ve o kadını tekrar gördüm konuştum ölü doğum yapmıştı çok üzüldüm onun adına doktorlara hiçbirşey diyememiş çünkü ellerinde imzalı kağıt vardı gitmeseydim dedi sadece insan başına birşey gelmeden tedbir almalı ben bu söze inanırım tercih sizin hayat sizin bebek sizin 🍓