Miumiu Gul-42 Canım ben neredeyse 19 haftalık olucam hamileliğimin başından beri beyaz akıntım var. Rengi sarıya dönmedikçe ve koku olmadıkça sıkıntı yok dedi doktorum. Bunları kontrol et tabiiki gene doktoruna danış ama endişe etmene gerek yok ☺️
Heein Kubra64 tamamen gitmiyo azıcık geliyo kadınlarda normalde de olan bir akıntı vardır ya ufak bişey
Gul-42 aysenunur ben bugun gıttım doktora ne ultrasonda gorundü nede ıdrar sıkıştım o sekıldede gorunmedı alttan baktılar 6.5 cm miş dort haftalık😁
Buketkucuk 101019 benimde sürekli geliyor bazen günde iki defa çamaşır değiştirdiğim de oluyor ama kötü kokulu ya da kötü renkli değil. Vajinanın zaten akıntı üretmesi gerekir bu sağlıklı olduğunu gösterir gebelikle beraber akıntı da artış görülebiliyormuş
Eprengarenk 101019 muhtemelen hamileliğin bitene kadar her gün bu durumu yaşayacaksın , renkli ve kokulu olmadığı sürece zararı yok 🙃
Birsen2906 101019 yani eğer normal kıvamı sümüksu gibi ve uzamayip şu gibi akiskansa kesede delik olabilir siviniz bitebilir bol su içmenin gerekir ama tabi bu sadece Bi yorum benim son hafta da suyum bitmişti doktor kaçak var eğer çamaşırını islaniyosa sizdede olabilir diye
Mervuras26 Birsen2906 benim bazen su gibi oluyor ama doktor suyunuz normal dedi. Acaba sonrasında sorun olur mu li
Mervuras26 101019 rahatsız edici bir durum yoksa çok normal diyecektir doktorunuz rahat olun. Mesele bende hep idrar yoku enfeksiyon u vardı idrar testi yaptırdım biraz yüksek çıkmasına rağmen değerlerin normal hamilelik için dedi. İçinşz rahat olsun derseniz danışın doktorunuza ☺️
Mervuras26 Şuan bir yazı okudum belki hepimize faydası olur eczanelerde turnasol pedleri denilen bir ped çeşiti varmış hamileler için . Eğer gelen akıntı bebeğin sıvısı ise renk değiştiriyormuş . Şüphelendiğimiz durumlarda kullanılabilir
Nucser Haftadayım ilk zamanlardan beri beyaz akıntı var doktorum normal olabilir dedi önemli olan koku ve kaşıntının olmaması
aysenunur Gul-42 Gul-42 Gul-42 benimde alttan bakmışdı🙈hayırlı olsun bebeğiniz saglıcakla alın kagıtta kese ne tarafda duruyo acaba bakınca