Tugceakdgn Bana sağlık ocağı bi demir ilacı verdi daha önce doktorun verdiği başka bi demir ilacı kullanıyordum böyle pembe adını unuttum. Sağlık ocaginin verdiğini kullanan var mı. Doktoruma ulaşamadım. Niyeyse bu ilaca güvenemiyorum icmiyorum
Sedaerhan Tugceakdgn demir ilacı içmen lazım kan değerlerin düşük ben de de öyle o yüzden verdi doktor.içine sinmediyse kadın doğum doktoru yazsın ama mutlaka iç benim daha da düştü sabah akşam içiyorum artık doktor tavsiyesiyle
Y123ag- Tugceakdgn canım pembe olan gynoferon sanırım. Bende yazdığımı kullanıyorum doktorum bunu vermişti kendi doktorumun verdiğine daha çok güveniyorum çünkü
merimerii Tugceakdgn doktorunun verdiğini ücretli olarak alabilirsin eczaneden, 10 15 lira arası bişey oluyor zaten reçetesiz de. ben ferrum kullanıyorum, kontrol zamanımdan önce biterse gidip alıyorum.
Tugceakdgn Sedaerhan bende içiyordum da işte bitti sağlık ocağı yazsn diye söyledim oda ücretsiz bi ilaç verdi vegaferon sanırım adı bende içmedim ama başladım içmeye
Smmom95 Tugceakdgn bana da sağlık ocağı vegaferon vermişti ilk ücretsiz bende içmedim onu kendi doktorum feramat yazdı onu kullanıyorum.
Sibelezgi Smmom95 bende feramat kullaniyorum doktorum yazmisti bittikce saglik ocagina yazdirdim hatta saglik ocagi 3 kutu yazmis gebelik sonrasi.bile kullanacaksin dedi bana.sinirdasin hergun ic dedi.kapsul oldigi icin icmeside.kolay
brc_srmn Smmom95 feramat ben de kullanıyorum canım günde 2 sefer fakat acayip bulantı yapıyor sizde de yapıyor mu 26 haftalık olduk ama ben hala afedersin kusuyorum 😔
SeymaK Bana da bu sefer devletteki doktor gynoferon yazmış kullanan var mı normalde gyno fero sanol kullanıyodum
Melekaksuu SeymaK bende gyno fero sanol kullandım fakat kabızlık yapti daha sonra söyledim doktora maltofer surub verdi onu kullanıyodum oda kabızlık yapiyor 1 hafta ara verdim ne akilsa😀😀
SeymaK Melekaksuu ben de hiç kabızlık yapmadı ama şimdi bu yeni gynoferon verdi o nasıl olcak bilmiyorum bakalım
Smmom95 brc_srmn ben günde bir kere kahvaltıdan 1 saat önce alıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Bende korkmuştum bulantı falan yapar diye ama yapmadı doktorunuza söyleyin değiştirir ilacı
brc_srmn Smmom95 değiştirsem de hepsi bulantı yapar mecbur katlanacaksın dedi doktor demin ben de sordum, artık yapacak bi şey yok galiba 😬