Zeynebcicek Hanımlar 37 haftalık olacağım 13 gün sonra dogumum var hala isim bulamadık bir sürü aslında ama aklıma yatan işte bu diyebileceğim daha olmadi varmı aklınızda modern olmayan naif anlamı güzel kız isimleri
aytn123 Zeynebcicek allah yardım etsin isim bulmak çok zor içinize sinen eşinizin içine sinmiyor 🥴😨 işler karışıyor
aytn123 Zeynebcicek benim begendigin isimler var ama fark ettim ko bu ara çok populerlesmis ben de moda olan isimleri koymayı sevmiyorum herkeste aynı isim. Ama yine de soylıyım. Aysa, duru, melek, asel, esin, esen,
Burcuckmk Zeynebcicek gökçe sena berin yada asel koyucaz bizde bulamadik haala Nevra sara rana da hoşuma gitti
Zeynebcicek Burcuckmk ya karşıma bi isim cıktı hoşuma gitmsti ama şimdi hatirlayamiyorum heryerde o ismi ariyorum😀
mmek_2014 İpek ismini çok seviyorum ben çok zarif geliyor bana. Onun dışında Ela Dila Ada isimlerini beğeniyorum 🌺
DuyguTolga Elizan nur olabilir mesela benimde kızım olucak Allahın izniyle Elizan nur koymayı çok istiyorum ama annemler söyleyemediği için koymuycam anlamıda uzaktan duyulan ezan sesi demek