paradiseeeeee Merhaba hanımlar burun zaten hamile olmadan önce kanıyordu doktor burun kemiğin eğri ondan kanıyor amilyat dedi doğum sonrası ama gel gelelim hamilelikte kan basıncı vs oluyor burum iyice kanıyor hergün kanıyor nerdeyse bide genize akıyor gidiyor korkuyorum doktor normal diyor ama varmı benim gibi olan. Yanlızmıyım bu konuda ☹️🤦♀️ 26.1 deyim bu arada
Dbe24 paradiseeeeee Benimde burnumun içi çok yara oluyor kanıyor kabuk tutuyor ama öyle akması falan yok gece yatıncada tıkanıyor nefes alamıyorum doğru düzgün doktora söyledim kbb ye git dedi daha gidicem 😅 bende 23 haftalığım bu arada
paradiseeeeee Dbe24 sagklıklı doğumlar olsun inşallah hepimize burun tıkanıklığı oluyor normal Geceleri oluyor nedense hep bi delip kapanıyor bi delik açılıyor camı çok açıyorum geceleri allahtan eşim sıcağı sevmiyor yoksa donar adam 😂
221120 Dbe24 resmen ben 🤣 ben daha 7. Haftamdayım ama 4. Haftamdan beri halen aynı, burnumun içi sürekli yara kabuk bağlıyor sonra kabuk düşüyor kanıyor tekrar kabuk bağlıyor. Sızısı çok kötü, sizin de mi en başından beri var bu durum?
Susamtanem2 Dbe24 merhaba doğum yaptınız mı acaba şimdi gece gece bende burnum tıkalı temizleyeyim dedim kan pirtisi geldi peceteye ilkkez bunu yasiyorum 16 oldum normal mi korktum bı an 😔
Dbe24 paradiseeeeee inşallah sizinde sağlıklı doğumlar olsun 🙏🏻 valla ben anlamadım arada bi daralda basıyor beni uzun kollu giyiyorum sıcak çıkarıyorum soğuk oluyor üşüyorum bendemi var sıkıntı genel herkesdemi var anlamış değilim ama bu burundan çok çekiyorum 😂😂
Dbe24 221120 Evet benimde 7. 8. Haftamda falan başladı yanlış hatırlamıyorsam ama berbat bişey afedersiniz peçeteyi sokup temizleyemiyorum bile acısından sonrada tıkanıyor hortum sokucam en sonunda nefes alabilmek için 😂😂
paradiseeeeee 221120 hepimiz kan revan içindeyiz ama en kötüsü benim genizden akıyor gidiyor sabaha karşı uyanıyorum kanla beraber allahım hepimize şifa versin
Dbe24 221120 valla bilmiyorum doktor kbb ye git dedi bende hastaneleri hiç sevmiyorum bide virüs var zaten atlattım 2 buçuk ay önce tembelliğe vuruyorum acısını çekiyorum ama gitmiyorum değişik bi yapım var 😅
subatannesiyim 39.5 oldm dhaa burun kanaması çekiyorm dedgnz gibi kabuk bağlama nefessiz kalma gibi nemlendirici deneyebilirsnz surdgm zmaan daha rahat oluyordum ama sürekli de kulllanmadm
paradiseeeeee subatannesiyim nemlendirici de fayda etmiyor artık akıp gidiyor doktorunuzla görüştünüz mü o ne diyor kan konusunda
Minikkus01 Benimde burnum çok kanıyor canim koronadan sonra kan sulandiricilarda etkiliyor bildigim kadariyla
Dbe24 paradiseeeeee Kafanız dik yatın yastık koyun bi tane daha belki iyi gelir genzinize akmaz Allah korusun akması kötü yani tıkar insanı uyku halinde
221120 paradiseeeeee inşallah biran önce geçer, çok kötü gerçekten ama moralinizi bozmamaya çalışın inşallah geçecektir ☹️
Nurseza paradiseeeeee aynen benim de önere tıkanıyor sonra temizleyeyim derken kanıyor sonra gece genzime akıyor
subatannesiyim paradiseeeeee yok ben doktora gelince unutuyorum onu hep alıstm ama 😂 şunun şurasında ne kaldı diyorm
paradiseeeeee subatannesiyim 😂 bende hep unutuyorum da telefon not kısmına yazıyorum doktor sorun varmı deyince hemen acıyorum tekneyle soruyorum yoksa kafamda kalmıyor benimde bişi 😂