Homeless20 Minik_kalplim_ ayyy geçen yedim cips yüzünden hastanelik oldum korona şüphesinden beni covid bölümüne aldılar bir daha asla cips yemem 😂 uzun zamandır yiyemeyince ağır geldi sanırım nefes alırken batmam falan oluyordu iki gün çektim batmayı ve ağrıyı :) tövbeliyim o yüzden artık cips yemeye 😂😂
Ozge20ulu Hamileadayibiranne Minik_kalplim_ mısır patlatiyorum canim çok isterse yada ince ince patates doğrayıp fırına atıyorum güzel oluyo valla🥰
Hamileadayibiranne Ozge20ulu valla ben hazıra alıştım elimden gelse her gün 3 5 paket yiyesim geliyor 🤣🤣
Meltemmkbs Gulsahca__ en sevdiğimmm ya kendimi zor tutuyorum yememek için nefsimi köreltmek için bir kaç tane yiyorum mecbur ama zararlı kızlar ya çok yemeyin
bambam_betty Çılgınlar gibi cips kola ve jelibon istiyor canim. Çoğu zaman eve aldirmasam da haftada 2 kez yiyorum. Ha bu arada, gebelikten önce ağzıma bile almazdim hic birini 🤢
Gzdsrm Bende dayanamiyorum canim ya ayda 1 falan yiyodum ama canim simdi daha cok cekio 15 gune falan indi yeme sikligim ayy oglusumda bilio gibi cips yiyince bi hareketlenio anasinin sipasi oda seviyo😂😍
Mavi87 Minik_kalplim_ ilk aylarda sade cipsten çok canım istiyorduda şimdi yemiyorum artık isteğim azaldı 😂😂