Sakel28 Heyner Play Stokke 7 in 1 beşik kullanan var mı? Kullanışlı ve kaliteli mi ,eşimle internetten bakarken bu beşik hoşumuza gitti, almak istiyoruz kullanıp memnun olan var mı 😇
Fasulyemom Sakel28 Stokke modeli değil ancak doğal ahşap beşiğini aldım kalitesi mükemmel bence pişman olmazsınız
Nanelisekerr Sakel28 Tam da bugün bu markanın bu modeline baktım benim de cok hoduma gitti muhtemelen bundan alacam :)
Sakel28 iltdkrgl ayyy gerçekten çok güzel duruyor canım güle güle kullanın sağlıkla gelsin bebiş 😍 malzemesi nasıl dayanıklı mı acaba, e bebekte bi beşiğe dokundum elimde kalacak gibiydi malzemesini beğenmedim o yüzden bu beşiği araştırmaya karar verdik 😇😇
iltdkrgl Sakel28 yani cok cok iyi diyemem ama işini görür ende hiç görmeden aldım Hepsiburadadan memnunum yani iyi kaliteli 1500 tl almıştım parasına göre iyi ve çok güzel duruyor 😍
Sakel28 Fasulyemom teşekkür ederim bizde bu modelin ahşap rengini almayı düşünüyoruz ama markanın kalitesini bilmiyorum o yüzden araştırayım dedim 😇
Sakel28 Nanelisekerr benim yatak odam çok geniş değil hemde eşim askeri personel şuan yan yana değiliz oğlumla baş başa kalıcaz gibi ileride tayin çıkar bizi yanına alır diye çocuğa oda yapmadım ileride yaparız dedik o yüzden kaba bişey almak istemiyoruz bu model hoşumuza gitti ama elleyip göremediğimizden aklımızda soru işaretleri oldu
Sakel28 iltdkrgl evet şuan 1600 e geliyor bakalım büyük ihtimalle bizde bunu alırız 😇 iyi günlerde kullanın canım 🌸
iltdkrgl Kalan malzemeleride birleştirip iki raflı yaptım kullanışlı oldu yada alt açma olarakta kullanılabilir ama ben bebişin eşyaları bezi bakım malzemeleri koymayı tercih ettim