ikinciannelikseruveni Kararma ve kararan kısımlarda dökülme bile yasadim. Sanirim hormon fazlaligindan. Sizde olanlar var mi kizlar?
justwaiting ikinciannelikseruveni hamilelikte normal, bazı kişilerde koltukaltı ve genital bölgede de oluyor
Neslicavusoglu ikinciannelikseruveni ablamdada kararmıştı hamilelikte sonradan açılıyor koyuluk. Bndede koyulaştı
ikinciannelikseruveni Mervekklkdmn evet dokulmesi yuzunden ben de simdi gogsumu bebek yagiyla biraz yumusatip doktum hepsini. Bence arada temizlemek lazim
Eslina175 ikinciannelikseruveni evet cnm kizimda hic olmamisti smdi bebegim erkek goguslerim acayip karardi
eda2242 ikinciannelikseruveni evet göğüslerimde kararma oldu döküntü kaşıntı oldu. Birde değişik bir şekilde tüylerimde azalma oldu tüysüzüm kılsızım hamileliğin en sevdiğim kısmı bu oldu şaşırtııcıı😂
Dilek-Can ikinciannelikseruveni benim karardı zaten hamilelikte oluyormuş kararmalar dökülme olmadı ama ben hep normal nemlendirici sürüyorum
BusrAlpay_34 ikinciannelikseruveni ewt maalesef 🤦♀️ genital dede karartma oldu benm ama dogumdan sonra geçiyor dıyolar