19231923 mmek_2014 aynısını 2.ye erkeğe hamile olan arkadaşıma dedim şimdi oğlum oldu ama 10 tane daha doğursam hepsi erkek olcak gibi hissediyorum benim de demiştim 🤣
mmek_2014 19231923 valla benim ikinci çocukta doktor önce kıza benziyor demişti. Yok hocam benim kızım olmaz kesin bu da erkek dedim doktor şaka yapıyorum sandı. 3 hafta sonra yüzde yüz erkek oldugunu ögrendik 😁
Birsen25 mmek_2014 😆😆 bende üçüncü oğlanda ikna oldum Çokta inatlaşmamak lazım yoksa 4. Oğlanıda doğururuz 😅😅
Zeynep0606 Birsen25 artik kordonlarimi baglaticam ben kesin 3 oglan cocugu birde esim 4 bir tane daha bunye kaldirmaz😂😂
Annecik_ Sekerrr doktorum prof ve hastane yeni ve donanımlı yani aletler de nettir herhalde ve ilk oğlumda da aynı doğru tahmini yapmıştı ama söz yine de değişse de değişmese de yazarım
Birsen25 Benim ilk oğlum 11 ikinci oğlum 8 yaşında seneler sonra dedim bir tane daha olsun aradan seneler geçti yine oğlan benim artık yaş oldu 34 bende artık bağlatırım yada beton döktürürüm ikna oldum ben 🤣🤣
Busra_0738 Sekerrr benimde 2.oğlum yolda herkes 3.kız olur diyor ama ben 2 yeter diye 3 ü düşünmüyorum cok iyi anlıyorum sizi 🙂
Sekerrr Busra_0738 bende 3. Kaza oldu dedim düşünerek hamile kalmadım belki kız olur dedim oda erkek mis😀
bebissveannesi Sekerrr benimde bir oğlum var ikinciye hamileyim tüm hurafeler yüzük falları rahimdeki duruşu hepsi erkek gösteriyor 😅 bizde çok kızımız olsun istiyoruz ama kim beni görse 10 tanede doğrusan erkek olur diyorlar 🙈 Rabbim sağlıkla kuçağımıza almayı nasip etsin de gerisi hallolur ☺️
19231923 mmek_2014 bende aynı tespit içindeyim🤣 benim kuzenim de 3 erkek üstüne ki hepsi bebekliğinde kıza benziyordu 😂 hep dedik bi dahaki kesin kız ( ama olmadı 😂)oda artık Allah pasaklıya sümüklüye kız verir bize vermez dedi(kendi Safiye 2 gibi temizlikte )🤣
mmek_2014 19231923 benim ilk oglumda da kız güzelliği vardı her gören arkası kız diyordu. Şimdi ikinci oglumada aynısını diyorlar. He he diyorum içimden 😅😅 birde hep ekşi şeylere aşeriyordum hamileyken. Ye ekşiyi çıkar ayşeyi diyorlardı 😅 bütün cinsiyet teorilerine tepki olarak doğuruyorum resmen 😅😅