egeliz 23 haftalığız detaylı usg de görüldü 3 damar olması gerekirken 2 damar var gelişim geriliği yaşanabilir ilerleyen süreçte denildi böle olanlar gelişimi nasıl gidio bi sıkıntı yaşadınızmı
anonim2208 egeliz mümkün oldukça okumamaya çalış canım. Hiç bir sıkıntı olmuyor canımı sıkma 😊 benim hep haftasıyla uyumlu gitti hiç bir sıkıntı da çıkmadı.36+1 olduk 🌸 Stres en önemli faktör. Hamileliğin tadını çıkar 💜
Aycmmm egeliz kuzenimin de aynı şey başına geldi ama çok sağlıklı bir melek dunyaya getirdi telaş yapmayın allahın izniyle sağ sağlım kucağınıza alın insallah.
Derinsmom egeliz aynı sorunu yaşadım çok şükür hiç bi sıkıntı yaşamadık 34.haftadayız hep önden gidiyor hatta🥰🙏🏻
egeliz Buseyvz yaa maşallah size rabbim sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin internette yazılanları görünce çok korktum birde arkadaşımın eltisi böleydi prematüre doğdu gelişimi durduğu için aldılar bebeği çok korkuyorum bende inşallah sizin gbi oluruz şuan 590 gr 30 cm haftasında göre iyi dedi ama ilerleyen süreci bilemeyiz dedi 🙃
Buseyvz egeliz aminnn inşaallah hayırlısıyla, sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🤲🏻🤗 O yazılanları okuyunca ben de çok korkup ağlamıştım çok şükür biz bir sıkıntı yaşamadık darısı size inşaallah 🤲🏻 en önemlisi sen stres yapma ve bebek için kilo aldıran faydalı şeylere ağırlık ver canım gerisi hallolur inşaallah ❤️
egeliz anonim2208 Buseyvz Allah razı olsun sizden arkadaşlar içim rahatladı gece rüyamda hep bebeğimi alıolar hep kaybediyorum onu mutlu oldum siz yazınca
egeliz Kaşar yumurta ceviz süt ve muz her gün düzenli yiyorum başka ekstra sizin yapmış olduğunuz bir şey varmı
Buseyvz egeliz canım ekstra olarak portakal, mandalina gibi meyvelerde her gün, kuruyemiş, kefir, yoğurt, maden suyu, kaşar peyniri bol bol tüketiyorum, yemeklerde haftada bir balık, tavuk, et, kıymalı yemekler, mercimek, yeşil sebzeler tüketiyorum
Gamze3458 egeliz bende ayrıntılida ogrenmistim 2 damar olduğunu şuan 34 haftayız gelişim geriligi var bizde boyu 2 hafta karin çevresi 10 gün geriden geliyor sıkı takip oluyoruz bakalım rabbim hayirla sağlıkla meleklerimizi kucağımiza almayı nasip etsin🙏🤲🤲
egeliz Gamze3458 Doktorlar ne dio peki bu durumla ilerleyen bebeklerde bi sıkıntı oluyormu yoksa sdece küçükmü doğuyorlar
Gamze3458 egeliz doktorum sıkı takip yapıcaz dedi kilo alımı ve boyu normale göre daha yavaş ilerliyor dedi kilo alimini durdurdugi yerde doğumu baslaticaz dedi doğum şekli sezeryan olucak kordonda 2 damar olan bebeklerde normal doğum riskli oluyormuş doğum esnasında kalp ritimleri bozulabiliyormus o yüzden sezeryan olucak gelişim geriligi olduğu için düşük kilolu ve erken doğum riski oluyormuş bizimkisi tamemen doğum kanalına yerleşmiş sıkı takip oluyoruz 33 de ciğer geliştirici igne yaptırmıştı doktorum erken doğum olursa solunum sıkıntısını en aza indirmek için inş bi sıkıntı olmadan sağlıkla hayirla kucağımiza alırız meleklerimizi🙏🙏
egeliz Gamze3458 dualarım seninle canım benim rabbim ayırmasın kokusundan inşallah oğlum 7 yaşında doğduğunda küvöze girmişti enfeksiyonu vardı çok zor bunda da tekrar aynı şeyleri sil baştanmı yaşıycam die kaygı fazla oluştu umarım sağlıkla kucağına alırsın rabbim ikinizide korsun evlat çok başka bir şey♥️
Gamze3458 egeliz âmin canım sağol rabbim evlatlarımızı sağlıkla hayirla kucağımiza almayı nasip etsin 🤲🤲🤲