Bibliophilia-1991 Kızlar su geldiğinde ses çıkıyormuş bunu duyan yada bilen mı birde su yatarken yada otururken de gelir mi yoksa ayağa kalkınca yada ayaktayken mi gelir aceba 🤨🤨😀
Gamzeakd Bibliophilia-1991 ilk oğlum da erken doğum yaptım suyum geldi sızıntı şeklinde ve ses değilde böyle pıt diye bişi hissediyosun yani ben öyle hissetmiştim canım 🥰
crescent_ Bibliophilia-1991 ses yok görüntü var :) ben yatarken sağdan sola dönerken bir akıntı hissettim, ayağa kalkınca foşşş… 40 dk lık hastaneye gidene kadar altımda 2 havlu daha ıslattım 🥴 ama ses yoktu bu süreçte.. 👍🏼 foşş sesi olabilir belki 😜
Eminos123 Bibliophilia-1991 yakin arkadasım namaz kildim oturuyordum pit diye bi ses geldi kalktim su gelmis dedi
Yenianna222 Ses geleceğini sanmıyorum bu gün doktor anlattı .su sızıntı şeklinde gelir idrar gibi değildir tutamazsın su gibidir berrak kokusuz anlarsın .
Bibliophilia-1991 crescent_ ayyyy havlu gerekli yani bende su bitene kadar beklenir azalınca hastaneye gideriz diye düşünüyorum bir ped takıp
crescent_ Bibliophilia-1991 aslında ped olur da ben o heyecanla onu akıl edemedim :) duş alıp havlu koydum. ördek gibi yürüye yürüye gittim. siz depend falan koyun yine de. inş gerek kalmadan normal akışında doğurun da ✌🏼☺️
yesilesinti Bibliophilia-1991 2 doğumumda suyum geldi öyle doğuma gittim. Hiçte ses falan çıkmadı😂 ama o an hissediliyo sanki içinden lok diye bi kapak açılıyo😅 ama ses falan değil his sadece.
Bibliophilia-1991 yesilesinti ayy heyecanlanıyorum bende hep bakıyorum terleyince ıslaklık sanıyorum az kaldı 😅
threestar Bibliophilia-1991 bazıları içerden çıt gibi bir sey duydugunu söylemişti ama o herkeste olmuyor sanırım
yesilesinti Bibliophilia-1991 Allah bi avazda doğum nasip etsin. Sağsalim gelsinler inşallah bebeklerimiz😍🌼