Zeynep_yvz Kizlar 12+4 haftaligiz ikinci cocugum olucak kismetse ara ara bi kipirdanmalar karnimda sertlesme hissediyorm sizce bebegimin hareketleri olabilir mi siz kac haftalikken hissetinz
Sermec27 Zeynep_yvz canım bence ikinci gebelik için bile erken o hafta benim de ikinci gebelik ilk oğlumu 17+4 lerde hissetmiştim ikinci oğlumu 15 ten sonra cok minik hissetmeye başladım şimdi daha net hissediyorum 20+1 olduk 🥰
birprensesvebirprensannesi Zeynep_yvz Canım bence çok erken ikinci gebelikte olsa ben 15. Haftadan sonra ufak ufak hissetmeye başlamıştım ama net hissetmem yine 18. Haftayı buldu 🙏
birprensesvebirprensannesi Zeynep_yvz 15. Haftada net olmayacak ama bağırsak hareketiyle karışacak yine 🙈
BhrDnmz Nasil bi his pit pit falan diyolarda parmagimizi koyunca mi hissediyoruz benim mesela sancim olan yere dokunuyorum kasiklarimda bisey atiyo gibi ama nabiz sanki o ayirt edemiyorum yada daha hissetmiyorum😢
Zeynep_yvz didem1234 ilk gebelikler ikiye gore daha gec hossediliyo diyolar bilmiyorm ki benim kacta olur
BhrDnmz Zeynep_yvz demek ki daha vaktim var bence dogmadan once ki en guzel sey hareketlerini hissetmek🥰
Gamzeakd Zeynep_yvz benim de ikinci gebeliğim ama sizin erken daha bence . 17 de azıcık hissetmeye yeni başladım canım 🥰