dugmeninannesiii E bebek siparişleri geç mi geliyor ? Hala siparişiniz alındı diyor 4 gün oldu.bilgisi olan var mı ?
aylul0 dugmeninannesiii kampanya dönemi olduğu için 7 güne de sarkabilir zaten e bebekte de bu yazıyı görmüştüm uyarı olarak.
Yanki dugmeninannesiii benim bugün tam 1 hafta oldu canım bir kısmı hazırlanıyor bir kısmı dağıtıma çıktı gözüküyor bakalım kısmet ☺️
Danlacan dugmeninannesiii normalde 2 gün içinde geliyordu ama bu dönem yoğunluktan herlde bir haftada falan geldi hep ama mutlaka geliyor merak etmeyin :)
mom77 Ben gecen verdim 3. Gün elime ulastı ama bu sefer 2 gün once verdm bendede hala siparisiniz alındı yazıyor sanırım yogunluktan
Hilalsny dugmeninannesiii indirim zamanlarinda kampanyali urunler 7 is gunune kadar kargoya verilir yaziyordu. Benim aldiklarim ertesi gun 2. Gun ve 3. Gun olmak uzere 3 ayri kargoya verildi. Daha verilcek mi farkli kargolara bilmiyorum😂😂😂 tek tek mi kargoluyolar napiyolar bilemedim
mucizem15 dugmeninannesiii 2 tane ayrı ayrı sipariş verdim bi kaç saat arayla. İlk siparişim elime ulaştı ama ikincisi hala duruyo öyle kargoya falan da verilmemiş
Gokmer dugmeninannesiii aldım 2 gün içinde geldi.ama tek teslimat yapılması gerekirken bütün ürünler parça parça geldi. 3 farklı alışveriş yaptım sorun yaşamadım kısa sürdü teslimatı. Aşırı yoğunluk varmış bölgelere göre
Ozgeyilmaz22 dugmeninannesiii ya aynı siparişte verdiğim ürünler geldi bebek arabası gelmedi hepsi aynı siparişteydi üç gündür kargo şirketinin çıkmasını bekliyorum açan yok arayan yok çok sinir bozucu
Ozlem23 dugmeninannesiii belki ellerinde ürün yoktur benim kangurum öyle bekliyo hala 2 sinde sipariş verdim