Deletedmom15257 Nur16 once ilaç veriliyo sonra yumurtalara bakiliyo2 büyümüş mu diye büyüyünce belirli bi büyüklükte olunca iğne veriyo cokkk küçük üçlü incecik hissedilmiyor bile karnına koluna ve kıçına vuruluyo 😂😂
PnRTurK53 Nur16 kız napcan iğne nasıl yapılıyor dr nun nasıl reçete ettiği ile alakalı göbkten vurulanıda var kalçadan da iki flakon karışsın enjektöre denirse genelde kalçadan yapılıyor ben mesela öyle kullandım son zamanlarda 😁
PnRTurK53 Deletedmom15257 aşermenin bir değişiği gibi oldu 🙈😅😁 bende karından vurunmuştum ilk zamanlar 2 sene tedavi görünce doktor baktı bi cacık olmadı demek bende ikişer ikişer kalçadan reva gördü çok şükür kullanmadığım ayda hamiş kaldım ✌️ Rabbim bütün kucağı boş kalanları doldursun aratmasın inşallah ☺️
Nur16 Deletedmom15257 aynen bugün hastaneye kontrole gittim bayan gördüm iğne Vurdurcam filan dedi ondan merak ettimya 😂
Deletedmom15257 PnRTurK53 ben 3 defa vurdum birinde olmadı birinde ilişki günü olmadı diğerinde çok.sukur oldu 😍😘aminnn allah herkese nasip etsin
PnRTurK53 Deletedmom15257 amin canım evlatlarımızı bize bağışlasın hayırlı evlat olsunlar inşallah çok amin 🤲😁