Alyasibel Kızlar Happy Mom profil resmi kıyamıyorum resmi seçiyorum bakıyorum yine resim yok bilgi verirmsnz rica etsem
Birgul Alyasibel Profil fotoğrafı yapmak için linki ziyaret ediniz. https://forum.mutluanneleriz.com/d/674085-profil-fotografi-nasil-eklerim
NilayRuya Alyasibel Google a happy mom forum yaz ordan giriş yap canım öyle koyuluyor bende koyamiyordum öyle yaptım
Mom97 Alyasibel koymak istediğin resmin önce ekran görüntüsünü çek sonra onu koymayı dene benimki öyle oldu SS al yani
Merve2333 Kizlar ben de yeni katıldım aranıza merhaba hepinize , ben de ultrason fotoğrafı koymak istiyorum cinsiyet tahmini yapan bir arkadaş vasi belki bakar diye ama yükleme nasıl yapılır beceremedim🤭
Alyasibel Merve2333 Cinsiyet tahmini yapan arkadaş öylemi gerçekten bazen çok değişik yerlere geliyor konu ne kadar doğru payı olabilir ki inanmayın şu tür şeylere
Alyasibel NilayRuya Daha doğrusu Google den yazıyorum giriş yapamıyorum bu uygulamaya profil resmi koymak neden bu kadar zor olur ki anlamıyorum
NilayRuya Alyasibel bende bir ara çok sorun yaşadım şifrem doğru olduğu halde giriş yapamadım. Keşke uygulamadan kolayca yükleyebilsek