Nursah07 Kızlar arkadaşım 1 hafta önce hamile olduğunu anladı. Adeti geçti yani. 3 test yaptı 3 ü de pozitif bugün 5-6 damla pembe renkte kan gelmiş. Hastaneye gidecekler ama doktor yokmuş başına gelen var mı bu ne demektir
mucizem09_ Nursah07 canim hersey olabilir dusuk riski olabilir yerlesme olabilir bence gitsin bi acile
Hulya0 Nursah07 benimde öyle oldu düşük yaptım canim özele gitmese bile acilden alıyorlar kanama olduğu için Allah yardımcısı olsun
anneadayi33 Kanama bölgesi varsa devam eder kanama dr gitsin baksınlar bence yinede siz bilirsiniz düşüğe kadar gidebiliyor kalp atışı önemli
Hulya0 Nursah07 canim bana bu şekilde bilgiler verilmedi kanamam var dediğim an yatış verdiler acilden giriş aldılar 3 gün yattım ama düşük oldu
Kdrgmz Beta 75 se daha yeni bi gebelik 2 3 hafta kadar o değerin 2 günde bir düzenli 2 katına artması gerekiyor acile gitsin mutlaka alırlar beklemesin
Hulya0 Nursah07 damla damla geliyordu yoğun değildi bence arkadaşınza söyleyin bilgi alıs verisi yerine en acilinden hastaneye gitsin bende önemli bişey yoktur diye 2 gün sonra gittim ama iş işten geçti
Tommbik Nursah07 düşük demektir koyu renkse kokrmamak gerek sen ayı doktorum ama açık renkse habercudir ilaç baslanmali demisti
Buketkucuk Nursah07 bilemiyorum progestan verecektir muhtemelen doktor düşük tehlikesi olabilir geç döllenme olma ihtimaline karşı belki yerleşme kanaması da olabilir