morpella kızlar doğumumda doktoruma hediye almak istiyorum fikir verirmisiniz kartvizitlik yaptırmak istiyorum başka fikirleriniz varsa onlardanda yaptırabilirim
HemAnneHemOgretmen morpella SMA hastalığı ile mücadele derneğine bağış yapıp verilen sertifikayı çerçeveleterek hediye edeceğim canım ☺️
Bebek-geliyor morpella ben 10 gün önce doğum yaptım memleketimizin fındığı ve baklava götürdüm. Önceden ayarlamış olsam ismi yazılı kalem yaptırabilirmişim diyorum.
Btky morpella Doktorumun ismi yazan fincan yaptıricam.. tekli olarak yaptirilabiliyo. Bide yine isimli termoslar var ondan yaptiracagim.. hem kahveyi seven biri hemde çok su tüketiyo.. 🤗
Oysul morpella Kadın doğum doktoruna, perinatoloji uzm. , anestezi ekibine, doğum ekibine ayrı ayrı çikolata yaptıracağız. Bir de kendi doktoruma hediye alacagim. Büyük ihtimalle kaliteli bir gömlek tarzı bir şey belki yanına da çiçek şimdilik böyle.
Ayseenurk HemAnneHemOgretmen çok güzelmiş ya çok beğendim hediyeyi 😇 internetten oluyor mu nasıl oluyor anlatır mısınız
Ebrulisss İsim ve soyisimin bas harfinden olusan kol.dugmesi veya isim yazili kalemle ajanda alabilirim daha dusunmedim . Belki bi çiçek 😊
HemAnneHemOgretmen Ayseenurk benim 2 sokak arkamda derneğin binası var oraya gidip yapacağım ama online da oluyor ☺️ https://www.sma.org.tr/sertifika-bagislari/35/sevdikleriniz-adina linki burada ☺️ Çeşitleri de var buradan bakabilirsiniz ☺️☺️☺️
HandeZeynep bircivcivannesi Başlığı okuyunca bende böyle düşünmüştüm.😀Ben hiçbişey almamıştım biraz utandım🤭
Geceninannesi01 HemAnneHemOgretmen çok teşekkür ederim sizin sayenizde vesileyle bende bağış yapmış bulundum 14 Şubat hediyesine ek olarak 🙏🏻
[silindi] HemAnneHemOgretmen canım tıklıyorum fotograf çıkıyo Bi bağlantı yok hesap numarasından mı oluyo acaba
HemAnneHemOgretmen [silindi] sertifika fotoğrafları canım hangisini beğendiysen üzerine tıkla ödeme seçeneklerine geçiş yapıyor ☺️☺️
[silindi] HemAnneHemOgretmen yok bana olmadı nedense tıklıyorum image diye Bi sayfaya yönlenidiryo ama tekrar deniycem sen bu linke Bi post aç bence kaybolmasın
morpella ben bu tarz bişi yaptırmayı düşünüyorum kartvizitlik ama pahalıymış daha uygun fiyatlı bişi arıyorum https://imgyukle.com/i/LqntUR
bircivcivannesi HandeZeynep utanilcak bir şey yok ya :) herkes hediye yapıyor diye yapmak zorunda değiliz ücret karşılığında yapıyorlar bu işi hayrına değil ki