Nslhnkr kalbimbebis24 bugün çok ağırlastım göbek deliğimin ordan yırtılıyo sandım karnım . Sagdan sola dönmek zorlasmaya basladı kaburgalarıma agrı vuruyo ama şükür evladım iyi olsun dahada bişi istemem ❤️ Normal doğum pozisyonunda suan 🤩 azcuk yaramazız 🤪 herseye rağmen iyiolcaz 👍🏻👏🏻😇🙏🏻❤️
kalbimbebis24 anneadayi33 Nnjwkwkl Bende de ağırlaşma oluyor özellikle akşamları ve uyku hali çok fazla…
kalbimbebis24 sevgisevgi bir tanıdığımın makat duruyordu bebeği sezaryen ile doğum yaptı ama doğum sancısı anında bile dönebilirmiş bebek
Gzmbrs35 kalbimbebis24 Benim de erkek😊 bel sırt ağrılarım fazlalaştı bide çok hafif ödem başladı 🙁 onun dışında herşey çok keyifli 😊
kalbimbebis24 Nslhnkr o çatlayacakmış hissi bana da çok oluyor, göbek deliğimden bebek fırlayacakmış gibi hissediyorum 🥴🤭 Öyle onlar iyi olsun sağlıcakla kavuşalım yeter ki 😊🐣
Gamzeaykn Merhabalar :) bizde yarın 28 haftalık olacağız Allah’ın izniylee 2 hafta sonra kontrolümüz var bizim de gidince hangi pozisyon da öğreneceğiz bakalım :) Benimde belim ağrıyor yatakta zor döner oldum artık :((()))
Dyguklc Bu haftalardan once cok daha hareketlilerdi sanirim 28 29 dan sonra yerleri yavas yavas azaldigi icin onceye nazaran hareketleri daha az gibi sizde de oyle mi