Senmerve Çok limon yiyen varmı 1 tane yiyorum yetmiyor yedikçe yiyesim geliyor ekşi srekli ekşi istiyor canım
mercimeginanne Senmerve cnm istediğinde sanki o an yemişimde boğazımda tadı kalmış gibi hissederdim 😂 hemen limon sıkıp posasını yerdim sadece suyuyla yemezdim 😂🙈 şimdi çok nadir oluyor ilk zamanlarki gibi değil 😬😬😬
Sevde0281 Senmerve ben öyleydim bir ara yaaa şimdi görmek istemiyorum çünkü görünce duramıyorum tuzlu tuzlu yiyorum tuz zararlı diye kaçıyorum üç dört tane yiyordum yaaa
Sulbiye Senmerve ayyyy🤤ilk zamanlar deli gibi tuzlayıp tuzlayıp limon yedim eşim hem bana kızıyordu çok yeme iyi değil diye şuan bile ağzım sulandı canm istedi ☺️birtanecik yiyem bari
BegumIscanTunc Senmerve canım ben çok yiyorum doktoruma sordum çok zararı yok ama sen yine de abartma demişti 😂 ilk haftalarda elimden düşmüyordu
pol34 Ben de ilk aylar koca koca limonları dilimleyip tuzlayıp yedim yedikçe yiyesim geliyordu içim açılıyordu afiyet olsun ☺️
ecevecev21 Aşırı tatlı tüketirdim kahvaltıya bile çikolata ile başlardım. Hamile kaldığımdan beri canım sürekli ekşi erik,limon, sirke gibi şeyler çekiyor. 14 haftadır ağzıma tatlı sürmedim asla canım istemiyor