Meless Arkadaşlar 5+6 haftadayım grip oldum. Korona değil grip oldum arkadaşlar :D bebeğe bir sıkıntı verir mi? Bilgisi olan var mı?
celikbebeklerr Meless hicbir sıkıntı vermez, siz ilac kullanamiyorsunuz tek sıkıntı ol, bol dinlenme c vitamini alımı ile atlatirsiniz insallah. Ben de atlattim bitti şükür:)
Kadze Meless ağır bı gripse doktora gidin hamilelerin kullanabilecegi antibiyotik vs yazar en fazla bol c vitamini ile atlatmaya çalışın yine de doktordan önce
Senmerve Meless hamileyken bende grip olmuştum ateşine dikkat et et bol bol d vitamşni al meyve ye sık sık allahın izniyle bişey olmaz bana doktorum öyle demişti ilaç vermemişti haöilelikyen dolayı
Attent Meless bende 30 haftamda grip oldum doktorum dedi keske olmasaydin ilacda icemion dinlen c vitamin al ihlamur limonlu al 1 hafta sürüyor grip ztn
Meless celikbebeklerr daha çok yeni diye korkuyorum açıkçası sizde benim gibi başlarda mı atlattınız??
celikbebeklerr Meless 10.haftadan sonraydi benim ama fark etmez ki, hem ilk haftalar zaten anneden beslenmiyor ya oyle dusunun korkmayın hicbir sey olmaz insallah
HAU Şu an bende gribim öksürük burun akıntısı var 6 gündür 3 defa acile gittim parol verip geri gönderdiler 2 gün öncede covid testi yapıldı negatif çıktı koranadan şüpelenmişlerdi çok şükür değilim
Meless Kadze 2-3 gün izlicem şu an boğaz ağrım çok ama halim yerinde ballı süt, elma sirkesiyle gargara yapıyorum. Nane limon tarzı şeylerle geçiştirmeye çalışıcam inşallah tez zamanda atlatırım🤲🏻
Meless Senmerve öyle yapıcam inşallah ballı süt vs doktorumda ateşin çıkmadıktan sonra bebeğe zararı olmaz dedi inşallah tez zamanda atlatırım🙏 Teşekkür ederim😊
Meless Attent ilaçlıda ilaçsızda dediğiniz gibi 1 hafta sürüyor… teşekkür ederim tavsiyeleriniz için😊