Hllcml Esrelf Nesoo Nesoo bende humeyra hanıma gidiyorum sürekli ama dediginiz gbi sanki ağzından cımbızla laf alınıyor düzgün bilgi vermiyor bile
Hllcml YgzAlp2536 bende ikili tarama yaptırmadım bazen çok korkuyorum keşke yaptrsamyfim diye birşey olur FALAN allah korusun siz yatırmadınız degil mi
YgzAlp2536 Hllcml Bende ilk o heyecanla Yaptıracaktım sonra vazgeçtim çünkü yaptırsam herhangi bi değer yüksek çıksa bana down sendormlu olma ihtimali bu kadar dese o kalan ayları hep üzülerek geçirecktim öyle bişey olsa bile rabbimden diyorm yani aldırma gibi bi düşüncem yoktu hiç inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz.. içiniz rahat olsun. Doktorm ense kalınlığı burun kemiği ayak boyuna fln hep baktı hepsi normal dedi
Hllcml YgzAlp2536 evet sizde haklisiniz 9 ay zehir olacaktı.. O heyecanı yaşamaktan çok hep bir korku olacaktı amin inşallah sağlıklı bebislerimiz olsun🥰
Hllcml YgzAlp2536 32.haftadayiz korku heyecan karma karışık 56 günümüz kaldı siz kaçıncı haftadasınız 🥰
YgzAlp2536 Hllcml bende 31. Haftadaym aynı duygular bendede var gün geçtikçe de heyecan korku artıyo valla 😅 rabbim bütün doğum yapacaklarn yardımcısı olsunn inşllahh 💙
YgzAlp2536 Hllcml evet yakın 😍 bikaç hafta sonra erzurum a kontrol e gelicem siz kendi doktorunzdan memnun değilsinz herlde önerecğinz doktor var mı
Hllcml Buhara hastanesinde hümeyra hanım a gidiyordum kontrollerin için ama burda bir bayanında dediği gibi sanki zorla bilgi veriyor geçen eşimle bir de nenehatuna gidelim dedik orda zeynep diye bir doktor vardı tahlil falan verdim o kadar guzel bilgilendirdi ji ama işte nenehatun da çok pis yani inanın afedersinir idrar tahlili verdim ama ağlayacaktım o derece pisti lavabolar falan ve sıra çok fazla buarada muhammet bey varmış onu çok öneriyorlar sanırım ona gideceğim nenehatun da zaten doktorlar çok iyi olsa da doğumhanede acil de hangi doktor varsa şansa o geliyor açıkçası ben nenehatun hastanesinde çok korkuyorum
YgzAlp2536 Hllcml ya aynen hem pis hem çok kalabalık hemde doğuma ebeler stajyerler giriyo yengem doğumm yaptı memnun hiç kalmadı artık önünden bile geçmiyo hastanenn ilgi alaka sıfır diyo.
Hllcml Benim arkadaşım da mecburi durumlardan dolayı orda doğum yaptı dediginiz gbi ebeler doğum yaptiriyormus ben gebeliğinin ilk haftalarında gece rahatsızlandım ama bian gerçekten ölüyorum sandım afedersiniz gaz sancisiymis ama anlamadım gece de mecburen oraya gittik içeriye girdim zaten kimseyi almıyorlar yarim saat içerde beni beklettiler ama ben acıdan resmen tansiyonum beş e düşmüştü doktor masada oturuyor kalk bana doğru yürü dedi bende dedim ki hayır çok kötüyüm kalkarsam düşerim kız bana başladı ki banane bebeği yaparken bana mi sordun gelmiş burda kıvranıyorsun hemşirelerde yuzume bakıp gülüyorlar neyse kalktım gittim yanina kız beni yanında ayakta yemin ederim 20 dakika bekletti hic yuzume bakmadı pat diye düştüm bayıldım uyandım serum takmışlar bana doktor başladı ki serum bitsin seni masaya alacağız afedersin alttan bakmak için ve daha 7 haftalık hamileyim artık o kadar çok korktum ki dedim lavaboya gitmem lazım lavabo bahanesi ile çıktım eşim dışarda ağlıyor bir saat boyunca bilgi dahi vermemişler dedim ne olur beni buradan kurtar çıktım eve geldim duşa falan girdim açımda geçti ama orda cejtgim acı daha büyüktü 🙁 Başını agirttim özür dilerim 🥰
YgzAlp2536 Hllcml yok estağfurullah. Ya çok kötüler işte rabbim iyi insanlar la karşılaştırsın inşallah yani körmüler rahatsızsın çok gözleri görmüyo mu hasta olmasan orda ne işin var şikayet etmek lazım işte hiç böyle davranmaya hakları yok. Ben sırf öyle davranıyolr diye devlete gitmedim hiç bi kere gittim moralimi bozdular daha da gitmedim zaten dinlemyolar bile ya
Hllcml Orası artık tamamen bitmiş bir şekilde ya Allahim yüzümüze baksın da yardımcımız olsun insallah 🤲 doktor doğumunuza ait herhangi birşey söyledi mi normal veya sezeryan hakkında
YgzAlp2536 Hllcml benm doktorm doğum yaptırmadığı için doğumla ilgili komuşmadk normal en sağlıklısı diyo herkesama Çevremde doğanlar sezaryen doğum yapıyo hepsi memnun 😌 siz ne düşünüyosunzz sezaryen mi normal mi
Hllcml Ben normalden çok korkuyorum kabus gibi geliyor ama sizinde dediginiz gbi herkes normal daha iyi diyorlar araştırdığım kadar .sezeryan da eskisi kadar kötü değilmiş her ikisininde özel de sancısız olma ihtimali var en azından ama tabi her ikisininde doktor yönden şanslı olmamış lazım 🥰
YgzAlp2536 Hllcml artık hangisi olursa inşallah kolay olur 😊💙 rabbim yardımcımız olsunn 🙏 bende bi gidiyim kontrole sorcam sezaryenle normal doğum hakknda bilgi alcm ikiside senin dedigin gibi çok korkutucu gelyo bana 😅
GknL YgzAlp2536 metin hoca seZaryen yaptırıyor normal yaptırmıyor. Normali baş asistanı üniversite hastanesinde yapıyor ve birden fazla asistanla bir arada yapmanız gerekiyor doğumu kalabalık biraz☺️ Metin hocanın sezaryeni 3250tl üniversitede. Eğer buharaya doğuma gelirse ekstradan buharaya 1500 lira ücret veriyorsunuz. Metin hocamın ayrıntılı ultrasonu 400 tl. Normal muaynesi 300 tl ama bir sonraki gidişinizde 150 tl veriyorsunuz. Ben buharada muhammet beye gidiyorum birde arada sıkıntılar olunca metin beye gittim. Yarında buharada muhammet beyde 36+0 da doğum yapıcam hayırlısıyla 🙏🏻☺️
YgzAlp2536 GknL bilgi için çok teşekkür ederim 💙. Ha bide neden 36. Haftada merak ettim. Ne şeklde olursa olsun Rabbim hayırlısylaa kolay bi doğum nasip ederr öncesnde ve sonrasnda sizin için kolay olurr 🙏🙏💕💕
GknL YgzAlp2536 34. Haftada suyum azalmaya başladı bir de karın cevresinde 3 haftalık gelişim geriliği var . Hal böyle olunca 36 dolunca sezaryene alalım dediler normal doğum şu şartlarda. Sıkıntılıymış.. bebeğim doğum pozisyonunu almış ama işte nasip olmadı.. sağlıklı olsunda artık doğum şekli önemli değil. Su azalması riskli bir durum olduğundan ve su artmadığı içinde böyle oldu maalesef..