Esrelf Hilal1206 evet evet canım. Bebekte sürekli kalın giymeye alışırsa kışın en ufak birşeyde hasta olabilir.
MeryemKarc Kızlar burda hepinizi etiketleyemedim bende erzurumda kontrollerımı yaptırıorum uzundere ilçede hemşireyim. Buharada bayan doktorlar yani hepsini demiyimde hümeyra hanıma gittim ilk kadın çok ilgilenmıo gibi geldi bana yanı böyle hemen herşeyi söyleyip hadı üstene bitti çık der gibi muamele yapıo bizim bişey sormamıza fırsat vermedı ama onlarda haklı bayan kadın doğumcular çok kalabalık. Bende Muhammet beye devam ettim çokta memnunum 33. Haftamızdayız çok şükür☺️ Muhammet bey 20. Haftada gel detaylı bakalım dedi bende Prof. Gideceğimi söyledim. Erzurumlular bılır belkı metin ingeç var ünide dumluda özeli var 300 tl ye bakıo ben ona gidicem dedim Muhammet beyde o sadece genel gebe izlemi yapıo perınatalog olan Ragıp Atakan al ona git dedi. Üniye gittim Atakan hocanın özeli Yok 123 tl üniye muayene ücreti yatırdık ve bı yarım saat sürdü muayenemiz. Atakan hoca artık mesleğinde de kariyerinde de bence zirveyi görmüş bi adam o kadar ilgili ve eğlenceli geçti ki muayene açıkçası ben bı Prof. Un bu kadar rahat olabileceğini düşünmemiştim. 😂 daha sonra erken doğum riskim için gidip beni yine o rahatlatmıştı ben atakan hocadan çok memnunum ve detaylıya girecek tüm hamişlere tavsiye ederim 😂☺️
Ayse08 Nesoobizde 9+5 deyiz humeyra hanıma gidiyorum senin dediğin gibi fazla bilgi vermiyor ve girmemle çıkmam bir oluyor fatma hanım nasıl doğumu fatma hanım da mı düşünüyorsunuz?
YgzAlp2536 Ayse08 merhaba Bende erzurumluym doğumu buharada yapmayı düşünüyorum henüz kontrole gitmedim doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı
Eaa_00 Ayse08 ben Buhara’da Fatma hanıma gidiyorum şuan gayet memnunum her şeyi anlatıyor sorularıma açıklayıcı cevaplar veriyor ve sakin bir doktor bence onu tercih edebilirsiniz☺️
Elfsrkn YgzAlp2536 benim bilgim var canım. Sağlık güvencen varsa. Suda Doğum hariç hepsi 2.250 tl Herşey içinde