Aselnihan Merhaba 19. Gebelik haftasındayım ikili taramam güzel çıktı üçlü taramamda afp mom 0.98 çıktı doktor detylı usg istedi bulndğum şehirdede yok ankaraya sevk etti gidip gitmemekte kararsız kaldım söylemediği bi şüphesi var mı ypksa tedbir amaçlı mı gönderdi bilemiyorum aynı durumda olan var mı
TubaUzar Aselnihan eyüp ekinci canım internette telefon bulabilirsin. Randevu alabilirsen benim doktorum perinatolog hacettepe üniversitesinde özgür özyüncü. Keske sorsaydın neden yönlendirdiğini çok geçmiş olsun
Seymamurduk Aselnihan canım Ankara’da gitmeyi düşündüğün bir doktor var mı bilmiyorum ama Sincan lokman hekim de Seda hanım var önce randevu alıp gidin çok iyi ve ilgili tavsiye ederim 💕
Aselnihan TubaUzar o an aklımda bi sürü şeh oluştu bide çok yoğun o an tedbir amaçlı yolladiğını düşündüm aslında sonra sonra şüphe düştü içime söylemediği bişey var mı acaba diye
Gozdehanzade 3lu ve 4lu ıcın yanılma payı cok yuksek dıyorlar hatta drum bana artık onları yapmıyoruz bız dedı 2li yapıyorlar sadece bıde ayrıntılı
Aselnihan Gozdehanzade iki li güzl dedi üçlü ona da tamam dedi detaylı istedi o an rutin böyle diye düşündüm sonra içime şüphe düştü
Aselnihan Seymamurduk ankara da doktor zekai tahir burak kadın sağlığı eğit. Araş. Hastsanesine sevk etti
TubaUzar Aselnihan şimdiden evham yapma sen canım ki söylerdi heralde şu şu şüphem var diye. Seni sevk etti şimdi zekai tahiremi geleceksin kendin mi.perinatolog bulacaksın?
Sokrat Aselnihan ikisine de güzel demiş detaylı ultrason zaten her doktor ister söyle düşün ikili test, üçlü test ve bir sonraki aşama detaylı ultrason..
TubaUzar Aselnihan evet var ama önceden randevu al yoğun bir hastane bilgin olsun. Bi bak olmazsa yaz yine benim takibimi yapan doktorda perinatolog randevu biraz sıkıntı ben gittiğimde almaya çalışırım.
Aselnihan Yqmrasaf hayır demedi aslında ilk dediğinde rutin diye düşündüm sormak ta aklıma gelmedi açıkcası çok yoğundu
Merrcimek Aselnihan İkili tarama güzel çıktısya diğerini neden yaptrdı canım doktorun Benim de ikili iyi çıktı diğerine gerek duymadılar