Kızlar bi oğlum var 16 aylık şu an ikizlerime hamileyim 11 haftalık konu şu ki oğlumu bi doktorda doğumu yaptırdık profesör iyi bi doktordu o zaman özeldeydi çok da seviyorduk çok yardımı oldu maddi anlamda bazen paramız olmazdı ama kanamam olurdu aynı zamanda üniversitede öğretmendi oraya yönlendirirdi adını söylerdik çok güzel ilgilenirlerdi bu gebeliğim ikiz ve riskli gebelik perinatolojiye gittim 2 hafta önce duyduğuma göre ikizler perinatolojide muayene oluyor 22 haftasına kadar neyse konu şu bu gün sezeryan bölgem çok ağrıdı aradım oğlumu doğum yaptıran doktoru şu an oda üniversiteye geçti dedim abla böyle böyle karnım açıyor bana seni kim takip ediyorsa onu ara beni neden arıyorsun dedi anltmama müsade etmedi bende ikiz gebelik takip ediyorum etmiyor değilim dedi vs aslında aramız oğlum zamanında ve sonrasında iyiydi çocuk yapacağımız dönem danıştık görüştük yine vs o doktoru ara dedi onun numarası yoktu samimi de değiliz sevmedik de geçen gittiğimizde bizden rüşvet aldı sıra yoktu araya girdik rüşvet almıştı eşim polis memuru şok geçirdik eşim şu an oğlumuzu doğum yaptıran doktora gidelim diyor ama aklım bi yandan ya perinotolojilik bi şey olursa ne olacak diyor bu sefer odaları karşılıklı eşim sıkıntı olursa onu çağırır bakarlar diyor siz olsanız ne yaparsınız karışık anlattım sanırım ama akla ihtiyacım var şu an diğer doktor rüşvet aldığı için ve ilgisi güzel olmadığı için eşim sevmedi bu doktorumuz çok iyiydi ama kararsız kaldım işte