Damla55Defne Kızlar ben negatif eşim pozitif kan uyuşmazlığımız var, 27. Haftadayım. 28. Haftada iğne yapılıyormuş sağlık ocağı yapıyor mu iğne dışardan ücretli mi alıyoruz bilgisi olan var mı
Seda5431 Damla55Defne bizimde siİn gibi kan uyuşmazlığımız var canım ben özel kliniğe gidiyorum doktorum burada çok pahalı devlet hastanesinde vurdur dedi iğneyi orada yapıyorlar ücret felan vermedim sağlık ocağı da vuruyor mu bi bilgim yok ücret vermedik biz yani
485269 Damla55Defne bende devlet hastanesinde vuruldum. Herhangi bir ücret ödemedim. Doktor yatış verdi. Vurdular çıktım geldim. Sağlık ocağında vurulmuyor diye biliyorum
Mervemine Damla55Defne bende çarşamba oldum devlet hastanesi tahlil falan istiyor emin olmak için doktor sonra yatış veriyor 10 dakika sonra çıkıyorsun özeli bilmiyorum ama
Nesli-12 Damla55Defne doktorunuz size kağıtlarını hazırlıyo ilk önce sonra siz iğneyi kendiniz alıyorsunuz sigoratanız varsa ondan yararlanıp ücretsiz oluyo ben 10 gün önce yaptırdım ve her eczanede bulunmuyormuş galiba beni eczacı deposuna yönlendirdiler ordan aldım vurdurdum
Nesli-12 Nesli-12 ben 2 kere iğneyi yaptırdım ilk haftalarda kanamam olduğu için 10 gün öncede normal haftası geldiği için ikisindede özel hastanedeydim ve ücretsiz iğneyi aldım
Damla55Defne Ben özel hastane gidiyorum devlette kan vermek sonuçlar falan randevu zaten yok gibi o yüzden bu hafta kendi doktoruma gideceğim bakalım
ArasMom34 Damla55Defne bende özel hastaneye gidiyordum orada 70 lira vererek yaptırmıştım geri kalanını devlet karşılıyordu herkesin aynıdır bence normalde sgk karşılamayınca 500 aşağıya değil ama karşılıyor diye biliyorum gittiğin hastaneye sor canım
Haticearen Damla55Defne canım.ben özel de yaptırdım.saglik.ocagi yapmiyo diye biliyorum benim.hastanede vardı sadece yatış yaptırdılar.ve iğneyi.o.sekilde vuruldum 230.tl.idi.
Safiisafii Damla55Defne sağlık ocağı yapmıyor ben özele gidiyorum doktorum burada o kadar para verme devlette yaptır dedi 27 haftada gittim kan tahlili yaptırdım orası da beni ecza deposuna gönderdi burada yapmıyoruz dedi al sor vurulan yerde vurdur dedi gittim ilaca 35 lira bi ücret ödedim normalde almaya kalksan 700 liradan aşağı değil demişti ecza deposundaki beyfendi özel klinikte vurdurdum sonra bu kadar