Edakcgl Arkadaşlar ilk bebeğim ve alısvers icinde bebek odası içinde bütcemze uygun gönlmce almak istiyorum ama bilgim yok merkeze gittiğmde yavas yavas almayı planlıorum ama daldan ddala atlamak istemiorım hem aldıklarım mantklı seyler olsun kullanulabicek hrm de hevesmde kalsın istemiyorum fikir veren arkadaslara smdiden tesekkr ederimm
NaimeYilmaz Edakcgl dolap besık 😊 sıfonyer almadm ben sonucta ne kdr esyası olablr odam kucuk oyun alanı bırakmak ıstedım bırde anne yanı besıgı aldm o kdr
B8use Edakcgl bende oda yapacağım ama sadece dolap ve besik . Onu da 1 yasa gelince yapacağım simdilik sepet besikte benim odada yatacak. Ikea ya girip bak sorgul bebek karyolasi ve sorgul bebek dolabi var 800 tl yatakta ekleyince en fazla 1000 tl ye kapanıyo hepsi ince bi istersen
aesma Edakcgl bende çilekten aldım mocha serisini baya uyguna geldi bize 3 kapılı dolap, şifonyer, raf, beşik ve yatağı 2050 tl yaptı toplam 😊 diğer modellere göre daha uygun fiyatlı..doğal görünümü çok hoşumuza gitti ❤️
alimveannesi NaimeYilmaz dolap ve besik takim mi aldin sifonyer olmadan takim veriyolarmi bende oyle dusunuyorumda
Edakcgl NaimeYilmaz ama odası extradan var öyle mii. Ben de besigi yanıma almauı dusunuyorum sfonyer ve dolabı odasında dursun istiyorum bebek odası
B8use Edakcgl bence gerek yok dolaba sigar hersey tabinsenin esya durumuna bağlı o . Birde evde dolap sayin az ise yetmez diyosan alabilirsin
Edakcgl Edakcgl B8use işte bnm dolab sayım bebek odası icin bunlar dısında odaya baska extra almayalım die hemde yatak odamdaki dolabımda surgulu old. İcin bzm esyalar ancak sıgıyor gibi. Ondan bi bilemedm
NaimeYilmaz Edakcgl çilek coton serısı aldım nette hepsının tek tek fıyatları var 🌸 ıkı kapaklı dolap aldm buyuyen besık aldım yavru yataklı mesela yavru yatak bolumune yatak koymayıp baza olarak kullanabılırsınız dolap cok genıs aldıgım hersey sıgdı dunya yer kaldı cekmecelerı cok genıs . E bebekten safe side anne yanı aldım bide 4-6 ay benmle kalır sonra cantası var katlayıp kaldırılabılır bı besık. Ben memnunum secımlerde kullanılan boyada bebıslere dişleme vss yaparsa zarar vermeyen boyalardan
Edakcgl NaimeYilmaz aa bende coton serisini cok sevdm ve kullanıslı buldum ama acaba 3 kapaklı mı alsam die teredddt eddm sizin bebişinz ne kadarlık ne zamandır kullanjorsunuz ?
Edakcgl aesma çok iyi yi o seri ye de bakayım ben tesekkr edermm. Akıl akıldan ustundur gercekten hem butcrmze uysun istiorum hemde. Guzel olsum istioeum ama acemi olunca yapacağı sasırıo insann
Tugba3866 aesma bende o seriye baktm ama internet sayfasından hesapladgm zaman cok daha pahalı tutuyor sizinki nasil daha uygun olduki
Edakcgl aesma evet mohca serisine baktım smdide gercekten fiyat 3.946 çıkıo bende begrndim ama daha yatagı da yok içinde sadece 3 dolaplı siz ne zm aldınz acaba .. Bi de bu tarz seyler indirime ne zaman girerki yani bnm bebegm ekim dogumlu olcak Allah nasip ederse kıs da daha mı uygun olur?
NaimeYilmaz Edakcgl daha dogum yapmadm canm ama herseyını aldım yerlestırdım dunya yer kaldı yerın varsa 3 kapaklı al tabı ben yerıme uygun 2 kapallı aldm bıde oyun alanıda bırakmak ıstedım bebısıme o yuzden yatagı uzun dolabı kısa tuttum