cagla792 Merhabalar, bugün 16+3′üz. AFP testi yapıldı. Sizlere de yapıldı mı sonuçlar nasıl heyecanlıyız.
Hayalizlerim cagla792 ben yaptırdım üçlü tarama testinin içerisindeki testlerden biriymiş doktor sadece AFP yapalım dedi omurilik açıklığı ve down sendromu riskini gösteriyor ama ikilim temiz çıkmıştı keşke bunu yapıp kafamı karıştırmasaydım
cagla792 Teacherella1 merhaba spinabfida hastalığı yani omurilik açıklığına bakıldı benimde 0-2,50 mom değer aralığı var benimki şimdi belli oldu 0,7 çıktı. Doktor gayet iyi dedi. Gerekli bir test olabilir bir doktorunuza sorun isterseniz.
cagla792 Hayalizlerim neden kafanız karıştı? Sonuç kötü mü çıktı? Benim de ikilim temiz çıktı ama doktorumuz bu testi yapalım dedi. Yaptırdık bugün
Hayalizlerim cagla792 AFP Mom biraz düşük dedi doktor düşük olunca down sendromu riski falan oluyor diyip kafamı karıştırdı özel bir hastanede baya tercih edilen bir doktordu bidaha ona gitmedim zaten bende aklımda soru işareti kalmaması için başka güvendiğim bir doktora gittim orda tekrar yaptırdım bir sorun çıkmadı