idilnaz Ogretmenanne24 devlet hastanesinde doktor kanama alanı gördü progestan başladı aynı gün kendi doktoruma gittim hemen o kanama alanı görmüyorum dedi be de hangisine güveneceğimi şaştım progestan kullanıyorum ne olur ne olmaz dye
Ogretmenanne24 idilnaz ben de başta çok kullandım karnımda sancılar çok oluyordu onun için kullan dedi doktorum sonra hersey yolunda içmeyebilirsin dedi bi aydır içmiyorum
RF2412 19+2 oldum cinsiyet ogrenemedim hareketini de 2 hafta once bir kez hissettim pitir pitir oldu o kadar insallah saglicakla kucagimiza aliriz
damlali idilnaz benim vajinamda batma var kanamalarımda orayla alakalı geliyormuş ama başka doktorlar hep düşük tehlikesi git yat dediydi gittim perinatoloji bölümüne öyle bişi yok rahim agzı hassasiyet var ordan kan sızıyor dedi Doğumdan sonra simir aldır dedi
Yuceroglu idilnaz Bende de iki gündür başladı yüksek tansiyon 🙄bir düşüyor bir çıkıyor. Kaç haftalıksınız doktorum kardiyoloji önerdi 🙄
idilnaz Yuceroglu banada kardiyoloji önerdi kardiyologta nefroloğa gönderdi şuan kontrol altındayım takip önerdi ikiside
idilnaz Yuceroglu çok geçmiş olsun ben şuan 18 haftalığım 13 haftada başladı tansiyon problemim malesef işi bıraktım mümkün değil çalışmak azıcık hareket etsem ilaç kullanmama rağmen sıfır tuz beslenmeme rağmen yükseliyor
Yuceroglu 20 haftalık olduk ve tansiyon problemimiz başladı 🙄 iki gündür ense ağrım vardı dün 16/9 u gördüm iyice kötü oldum. Kardiyoloji önerdi doktorum. Aşırı korkuyorum. Normalde ölçüyorum kalkınca falan 10/6 falan ama işyerinde tavan yapıyor 🙄
Dilayyykk prensimgeliyor Temmuz sonu gibi doğum kızım olacak kısmetse hiç aklımda yokken Şubat indiriminden baya alışveriş yaptım 😁
Fatosef Ates21 benim de temmuz sonu gibi görünüyor ama 18+3 um acaba hesaplama farklı mı oluyor ki doğumda 🙄
Senac Fatosef benim 19 haftalik ama temmuz 8 gibi gozukuyor dogumum, gercekten neye gore hesaplaniyor acaba
Senac prensimgeliyor benim de bulantilarim devam ediyor, bir taraftan da surekli burnumda kotu bir koku var
Senac damlali benim de akintilarim ve zaman zaman cok ciddi kasik agrilarim oluyor, doktor normal dedi ama ben korkuyorum
Fatosef Senac aynen bende anlayamadım onu herkeste değişiyor tarih benimde 28 temmuz olarak gösteriyor.