Bademmmm idilnaz iyi günler peki tansiyonunuzu ölçtürürken aşırı heyecan yapıyor musunuz panik oluyor musunuz o şekil mi çıkıyor yoksa sakinmisiniz benim de çıkıyor da sormak istedim size
idilnaz Bademmmm Bi iki gündür kanama dolayısıyla coraspini bırakmak zorunda kaldım onun stresi var ya bşy olursa dye stresten daha yüksek çıkıyor malesef
Hiranurecrin Ogretmenanne24 aynı gündeyiz şuan ve benimkiler de tam olarak böyle ve bugün başladı hafif bulantı ve boğazda ekşime oluyor🤑
Ogretmenanne24 Hiranurecrin çok su içiyorum ama sanki hiç içmemiş gibi ve ağızda tuhaf bi tat var devamlı sadece bişey yediğimde hissetmiyorum😂
prensimgeliyor @Ogretmenanne24 bi ara bende de öle oldu haftası haftasına uymuyor 😀 geçiyor diyorum geri oluyor
NazKtlu @prensimgeliyor Bizde 19+2′deyiz Temmuz’un 14′ü gözüküyor İnşallah 🙏🏻 Cinsiyetimiz de Kız 👼🏻💕 İlk bebek olduğu için hevesliyiz birşeyler alıyoruz sağlıkla gelsin tüm bebeklerimiz 🙏🏻🥰
Hiranurecrin Ervaerva vala canım benim tahminin temmuz sonu 19+2 oldum bugün 16 haftalık oldum dediğimde 1 ay önce falan yazmıştım onu sen daha yeni görüyorsun onu herhalde 😊
Linam6868 prensimgeliyor Ben bimden almıştım bu kaç biseyler insaAllah 2 3 hafta sonra da hepsini alacam hareketini hissediyor musunuz bende 22+1 oldum ara ara çok az hissediyorum insaAllah bişi yoktur doğumum temmuzun ortasında oğlum erken gelmezse tam günün de gelir insaAllah
Bdh6445 Benim dogum temmuz sonu gibi 20+2 duk 3 4 gun once cok hareketliydi bu aralar cok hissetmiyorum bazen hic normal mi ?
Bdh6445 prensimgeliyor tesekkurler bende nirnal diye okudum ama iste yine sorasi geliyor insanin 🤷♀️ birde arada kasik agrisi oluyor mu ?