tatlissannee 26 haftalığım bende sabah illa ufacık akıyor gün içindede oluyorr korkuyorum ama değildir sanırım akıntıdırr su gelince daha fazla gelir diye düşünüyorum
Ebru555 tatlissannee 35+5 bende oluyordu bu 3 gu once kontrolde suyu azalmıs cok rıkslı degıl bol su ıc dedı ama ultrasyon da baktı bıde azalmıs ya sızıyo sa beni hıc aydınlatmadı yanı sızdıgını ultrasyon da gorulmuyo diye bılıyrum
Bsmlh Bende su az cıktı aynı seyler bende de vardı hemen dr amniosur testi yaptı cıkmadı az az da sızar dedi sukur sonra bıraz daha fazlalaştı 10 gün sonra yenıden yaptı çok sukur onda da sıkıntı cıkmadı benım suyum çok az maalesef
Ebru555 Bsmlh sen kac haftalik sım canm bende 3 gu once az dedı ama suan cok rıkslı dgıl bol su ıc ddı sadece
Bsmlh Ebru555 ben 26 haftadayım yarın doluyor haftası 2 haftanoncr sınır dedı geçen hafta azalma dedi bide 4 kadrandan 1 dolu 3 boş armut ve su dedi mutlaka
Bsmlh Ebru555 allahım sonuna kadar dayanmayı nasıp etsin bende çok endişeliyim armutu günde 2 ye ben diyetlerimde hep meyve armut
Bsmlh Ebru555 sızıntı yok 2 kez 10 gün arayla amniosur yapıldı ama bebek 4 loptan 3 boş 1 dolu bebekle alakalı dedi