94Busra94 Aksamdan beri ariyorum hat mesgul mhrs uglumasu zaten berbat olmus bide ordan deniyim dedim ama sifreyi kabul etmiyo.Doktor kontorolune gitmem lazim basina gelen var mi tek bana mi oldu acaba?
Borusesi 94Busra94 beni de atıyor maalesef 13 hafta olduk detaylı için randevu arıyorum ama bulamıyorum doktor şimdiden al dedi ama yok maalesef
Zinnetalagoz Borusesi detaylı için perinatoloji den randevu alınması gerekiyor sanırım ben alamıyorum da doktor sizin için sarı alan açtı mi nasıl bakıyorsunuz
mercimekkoftesi1 Hastaneyi arayıp, doktorun sekreterinden alabilirsiniz randevuyu. Ben bi iki kez o şekilde aldım
annee27 Borusesi ikili testi perinatolojimi yapiyor sadece kan verip doktorunda burun ve ensesi olcmedimi bende devletten iki tarama icin randevu alacaktm ama normal kadin dogumcuya giderim diyordm aklim karisti 😓
Borusesi annee27 ben direk perinotolojiye aldım o muayene etti sonra kan verdim kadın doğum bakmıyor devlette galiba
Ayazadam Ben 2 ay oldu randevu alamıyorum artık 182 açmıyor bile 33 haftalık olduk artik kokruyorum bebeğimin durumunuda merak ediyorum 😒
Duruaslan 94Busra94 bende kaynanama randevu alacam mhrs den uygulamadan attı beni google den girdim aldım
Htcyalmanci 94Busra94 detaylı ultrason için randevu alacağım sürekli daha sonra tekrar arayın diyorlar mhrs aynı şekilde girilmiyor sisteme