Ervagunes22 Merhabalar anneler 😇 Allah nasip ederse oğlum olacak ikinci ismini ege koymayı düşünüyoruz ama birinci ismi kuran da gecen bir isim olsun istiyoruz isim önerilerinizi alabilir miyim 🤗
dugmeninannesiii Ervagunes22 kuranda geçiyor mu bilmiyorum canım ama batın isimi çok hoşuma gidiyor allahın 99 isminden biri 🙏🏻
Emel38 Kaderimm batın Allah’a mahsus vasıf olduğu için pek önerilmiyor konması..ben o nedenle vazgeçtim
Gull_94 Dıyanetın boyle bı acıklması vardı bu ısımlerı koymayın dıye Allahın ısımlerınden bırını cocuklarınıza vermeyın dıye
Neslihan5252 Benim 3 tane oğlum var büyük oğlumun adı Beytullah ikinci oğlumun adı Alperen üçüncü oğlumun adıda Melih Altay verdim.4 cü bebegimin cinsiyeti belli değil nasip olursa cinsiyeti belli olunca isimi hazir
Mnssss Bizde taha koyacağız peygamber efendimiz buyurmuş benim Allah katında 10 tane ismim var bunlardan birisi de Taha Hz.omer a.s Taha süresi indirildikten sonra Müslüman olmuş vesilesiyle Ta-taharetten Ha-hadesten tertemiz bir ruh beden 💙