Busrabrfn Minikmucize33 aynen öyle doktorum bide dalga geçerek 2 hafta sonra 3 kilo daha alır gelirsin dedi 😂😂psikolojim bozuldu 🤦🏻♀️
Seldel Handan28 16.haftadayım henüz hiç kilo almadım hatta 2 kg verdim .boyum 1.63 iken yaklaşık 74 kg ile hamile kalmış idim🤦🏼♀️kilolu bi hamilelik benimkisi☺️Dikkat ediyor muyum ? Asla ! Tek dikkatim sağlıklı şeyler yemek , abur cubur yememek …. bel fıtığımdan dolayı spor yürüyüş vs de yapamıyorum tüm gün evdeyim.beslenme çok etkiliyor kısacası.
Littlespy Fatma_7 multivitamin takviyesi alsan belki daha çabuk toparlanırsın istersen bi doktora danış. İnşallah yarın sabah uyandığında bunlar geçmiş olsun sağlıklı yeme düzenine dön inşallah 😌
biranneden1 Tazeannebaba55 öncesinde kusmanız falan oldu mu . Yani işk başladığınız kilodan mı devam ediyorsunuz yoksa ilk başlarda kilo verdiniz mi
Tazeannebaba55 biranneden1 çok fazla istiğfar ettim ve zayıfladım 3 4 kilo vermiştim şimdi normal kiloma döndüm
Sevcandumaan Kiloyu dert etmeyin kızlar ☺️ +10 kilo ile doğuma girip, doğumdan 10 gün sonrası -13 kilo ile hayatıma devam ettim 😂 Bu sıpacıklar uyku uyutmuyor, yemek yedirmiyor o yüzden şimdi yiyebildiğinizi yiyin ve bolca uyuyun 🙏🏼☺️