Ayazzzzzz Bebek büyüdükce haraketleri acitir mi? 30 haftalik olduk çok şükür Allaha. Son 2-3 gündür bebeyim haraket etdikce aniden karnim, derim falan acitiyor. Normalmidir?
OzgeSahin2 Ayazzzzzz Ben 34 haftaligim benimkide acitiyo bide keendini gerdiriyor bazen etim yirtilicak gibi oluyo
Melikeelanur Ayazzzzzz normal canım ayağımı kafasımi olduğunu bile anlarsın kızım öyleydi çok hareketliydi gece uykudan uyandırırdi😆
Mrymozr Ayazzzzzz 35+3 olduk bizde ve hareketleri artik oldukca can acitiyo. Ayaklariyla derimi geriyo ve cok canim yaniyo ovuyorum ceksin ayagini ordan diye. Bazen de kemigime vuruyo ozaman da dogru duzgun oturamiyorum bile
Ayazzzzzz sudamlasi KMerveK çok teşekkürler cevap verdiyiniz için. Gerçekten endişelenecektim acaba ağrilarim mi başladi falan diye.
OzgeSahin2 Ayazzzzzz Valla eger yanilmiyosam bi ayagiyla bide basıyla ittiriyo artik ayagi disari cikicak saniyorum karnim yamuluyo 😊
Ayazzzzzz Mrymozr bide acaba su sesi gibi bi ses gelyomudur içerden?)) Her haraketinde deyil de arada sirada öyle ses geliyo haraket etdiyinde)
Buketkucuk Ayazzzzzz bende 27+4 haftalık hamileyim bazen çok sert tekmeler attığı ya da ani hareket ettiği oluyor. Büyük bir acı değil de o an korkudan mıdır nedir sıçrayabiliyorum olduğum yerde. Fakat normalmiş bu, hareket etsinler de varsın acıtsınlar🙈🙏🏼
Ayazzzzzz Buketkucuk tabii ki de yeterki sağlikli olsunlar , ben başqa sebebden dolayi ağridiğini düşündüm. İlk gebeliyim ve tecbüresizim))