Zzzeyneppp Kızlar haftam 19+5. Bebeğimin henüz hareketini hissedemedim. Biraz moralim bozuluyor bir sorun mu var acaba diye düşünüyorum ama her vücut her anne her bebek birbirinden farklı bunuda biliyorum. Sizler ilk hareketi ne zaman hissettiniz ?
birbilinmez Zzzeyneppp ben 16. Haftada hissettim ama ilk gebeliklerde genellikle 20. Haftadan itibaren hissedilmeye başlanıyor
Melikeelanur Zzzeyneppp ilk gebeligimde 20. Haftada hissettim şimdi de beklemedeyim bakalm 16dan sonra diyolar ya
bus91 Zzzeyneppp bn geç hıssettım canım 22 doldurmuştu plasentası öndeymiş doktor öyle demişti şimdi 27 haftadayız maşallah var pıt pıt
Nurayim İlk çocuğumda 25. Haftada hissetmiştim şimdi ikinciye hamileyim 13. Haftadadan beri hissediyorum uçlarda yaşıyorum hamilelikleri🤗
Zynpk Zzzeyneppp benn19 haftamda hisettim .sikinti yapmadn kimi bebek gec hareket ediyo…kizim 14 haftalık fln hissetmistim
busraerdalll Zzzeyneppp 20. Haftadan sonra hissetmeye başladım canım şimdi ben uzaninca evde tek başıma kıpır kıpır durmuyor babası gelince duruyor😂
Bebek12 Bende 16. Haftamda hissettim hala daha sürekli hissediyorum ☺️ Belli olmuyo ama erkekte çok daha erken hissediliyor da deniyor kişiye göre farklı bişey korkulacak bişey yoktur ☺️