aybarsdefne Hanımlar ekmeğim bitmiş almak için arabayla gitmem lazım evimin yakınında market yok ve 1 aydır beklediğim bi kargom gelicek evden çıkmamam lazım ama karnım çok acıktı 😂🙈bana şöyle pratik doyurucu bi tarif önerebilirmisiniz? Hemen yapabilecegim 🥰🙏
ys2021 aybarsdefne makarna haşlayın 😅 kendiniz ekmek yapabilirsiniz başkada şuan aklıma birşey gelmiyor 🤦🏻♀️
aybarsdefne ys2021 ekmeği bekleyemem vallahi makarna yapıvereyim bari 😂🙈 nasıl oldu da unuttum akşam ekmek aldırmayı bilmiyorum
Bsmlh aybarsdefne yumurta içine az süt az sıvı yağ 1 kasık un karıştır oh 😁 ben yiyemiyorum siz yiyin yerime🙈😆
badecanisik aybarsdefne un tuz su yogurun hafif sert yumuşak arası hamur elde edin yuvarlak açın lavaş gibi tavada pişirin 5 dakikada ekmeğiniz hazır
Buketkucuk aybarsdefne krep yapabilirsiniz malzeme varsa. Un süt yumurta su tuz çok basit. Ben ekmek olmayınca genelde hep krep yapıyorum. Süt yoksa sadece su ile de yapabilirsiniz ama sütlü olanı kadar güzel olmaz ama yapılabiliyor
aybarsdefne Buketkucuk sabah yapmıştım kuzum pankek gibi ekmeksiz olunca öğlene de Allah Kerim dedim 😂🙈
Mom050 Buketkucuk ben de ekmek yoksa direk krep yapıyorum😅aslında fırınım marketim yakın gidip alsam krep yapmaktan daha az uğraşıcam ama korona yüzünden evde otura otura üstümü değiştirip çıkmak krep yapmaktan daha zor geliyor 😅