bahar95 DaisyMom merhaba cnm sağlıkla büyüt minnoşunu evlat kokusu bambaşkaymiş bende 3 gün önce sezeryan doğum yaptım 37 haftalık bizimki daha minnak 2350 gr doğdu çok şükür iyiyiz evdeyiz Allahima şükürler olsun bir sorum olucak tualete çıkamıyorum gazımi pek bir çıkaramıyorum affedersin kusura bakma senin böyle sorunların varmi ne yapsam acaba
DaisyMom bahar95 cok sagol canim 😍 oyy seninki daha minnak ❤ cok sukur iyi olmaniza cok sevindim.Hic yasamadim canim sadece ilk gun yasadim.Ama bol komposto ictim kayisi.1 bucuk litre felan.Birazda yurudum.Sivi seyler ve yesillik tuketiyorum.Her gun sabah aksam komposto iciyorum hala.Cok yariyor bana.Kayisilarinida ye muhakkak.Eger hala fayda etmiyorsa mutlaka doktora danis canim bir ilac verir belki sana.Gaz sancisi cok kotu vallahi.
Pinkchemistry @DaisyMom sağlıkla buyutun insallah emzirme sondasini nasil kullandiniz bende denicem de
DaisyMom Pinkchemistry cok sagolun amin insAllah 😍 5 veya 6 numara yeni dogana uygun.Bir tane kullanmadigim bir biberonun uc kismini ufak ketim.Sondanin uc kismini oradan sokuyorum.Gogsume bantla yapistiriyorum.Ilk basta zor oluyor destek alarak yapiyorum biri biberonu tutuyor.Gogus ucumla beraber ikisini veriyorum.Bazen cok sut gelince hemen bastan veriyorum gogus ucunu emmiyor cunku sadece sondayi cekiyor 😂 cok faydasini gordum.Eger gogsunuzu almiyorsa cok az sekerli suyu gogus ucunuza surun.Bir iki kere denedim.Simdi kendiliginden tutuyor.Tam anlatamamis olabilirim.Burdan izleyebilirsiniz
Acer DaisyMom hayırlı uğurlu olsun canım bebeğin Allah’ım analı babalı büyütsün inşallah.Dogumdan önce covit testi istedi mi doktorun
DaisyMom Acer cok sagol canim Amin insAllah 😍🤲 Doktorum degilde yatis islemleri yapan yer istedi sadece refakatcidan.Benden istemediler.100 tl gibi bir ucretti.Doktorumun sekreterine devlette yapabilirmiyiz diye sormustum.Devlette yaptik.
Gurbet06 DaisyMom Gözünüz aydin ☺️ Allah anali babali buyutsun insallah,saglikli huzurlu bahti güzel olsun kizinizin mutlu günler 🥰🥰♥️♥️👩🍼
123alpseda DaisyMom ne mutlu sana ne mutlu ağlayarak okudum ah bilmezmiyim evladını toprağa vermeyi bende 36 haftalıkken karnımda kaybettim oğlumu şimdi 30 haftalık hamileyim ama nasıl bir sabırla hayaller dualar çok sevindim çok mutlu oldum rabbim sizi bir ömür ayırmasın ❤️
DaisyMom 123alpseda ah canim 💜 Rabbim sabir versin insAllah bu evladina saglikli bir sekilde kavusursun.Sabret canim cok az kaldi insAllah hayallerinden dahada guzelini yasayacaksin.Evladin sana oyle iyi gelecekki.Sanki yillardir hep berabermis gibi.Yuzunden mutluluk eksik olmicak.Rabbim evlatlarimizi bizlerden ayirmasin insAllah Amin canim cok sagol🤲🌸
istanbul3434 DaisyMom Rabbim bebeginize ve size saglikli uzun omurler versin anali babali buyutun insallah🙏
Hiranurecrin DaisyMom sizi üzmek istemem ama neden kaybettiniz ikizlerinizi😔. Rabbim yardımcınız olsun .Şükür ki şuan kızıniz yanınızda 😊
DaisyMom Hiranurecrin olsun uzulmem onlar benim cennetim.Cok sukur kavustum kizima🤲 basindan beri riskli bir gebelik,erken dogum,gelisim gerilikleri vardi.birtek lavaboya kalkmama izin vardi.Ilk basta 3.uz gebelikti 9.haftalikken 3.bebegimin kalbi durdu.Zor zamanlar gecirdim.6.aylikken sancim geldi durdurdular.7.aylik erken dogum yaptim sanci ve acilmayla.Daha fazla durduramadilar.Biri iki gun digeri 13 gun kaldi.Cigerleri gelismemisti.Boyle bir hikayem var.
Zhanaat DaisyMom Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲🌺🧡 Doguma girmeden önce kovid testi yaptırdınız mi yani istedi mi doktorunuz ya da hastane?
DaisyMom Zhanaat amin insAllah cok sagolun 😍😍 hastane birtek refekatciden istedi.Doktorumun sekreterine devlette yaptirabilecegimi soyledim kabul ettiler.Sadece bir ciktisini goturdum.
Yasinimmm DaisyMom Allah analı babalı büyütsün darısı bize inşallah spinal mi oldunuz epidural mi belden iğne yaparken çok acıyor mu kesik dikiş atılırken hissettinz mi son sorum dikişler atılırken odaya gönderdiklerinde ağrı yaşadınız mı sezeryan olmak istiyorum ama çok korkuyorum ya hissedersem diye kanı görünce dayanamıyorum 😢😢😢
DaisyMom Yasinimmm amin insAllah Allah razi olsun 😍 belden uyustum.Igne yaparken sadece girisini biraz hissediyorsunuz oyle normal igne gibi.Ilaci verince sicaklik olarak ufak bir sizi hissediyorsunuz saniyelik birsey.Kendinizi bayilmis gibi salin igne yaparken akliniz baska yerde olsun o sirada.Daha rahat edersiniz.Hic birsey hissetmiyorsunuz kizim ciktiktan sonra hemen bitti isleri.Zaman nasil gecti anlamadim.Odaya gecince bir kac saat uyusuksunuz o sirada serumlar oluyor.uyusukluk gecince agri hissediyorsunuz normal olarak.Ama gaz attikca agrilariniz diniyor.Yani agrinin cogu gazdan oluyor ve dikis basi ve sonu agriyor.Ilk gun rahattim.3 gun agrilarim oldu.Korseyle hepsi gecti.Suan dizlerimi karnima bile cekip oturuyorum.Ki ben yaraya dayanamam.Ilk dogumum cok zordu 2 hafta dogrulamadim korkudan.Ama kizim yanimda oldugu icin ister istemez agrini unutuyorsun.Inan cok rahatim iyiki olmusum.Tamamen kendinizi salin rahat olun hareket edin bol bol.korkunuzu kenara atinca daha cabuk iyilesiyormus insan bunu gormus oldum.
Berfininannesi DaisyMom Maşşallah allah annali babalı büyütsün inşallah devlete mı doğurdunuz özelde mi
Edakyconal DaisyMom hayırlı uğurlu olsun ailesine,vatanına,milletine yarar bir rekat olsun inşallah,bnmde 38+4 şu an ve yarın yatışimi yapicaz Rabbim yardımcımız olsun,eczanede satılan korse derken hangisi acaba,birde ertesi gün hmn taktinizmi
DaisyMom Edakyconal Çok sağ olun Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim Rabbim sağlıklı bir şekilde Sizin de kucağınıza almayı nasip eylesin eczanede doğum sonrası korse derseniz verirler ertesi gün takmadım doktorum takabilirsin demişti onu ben korktuğum için takmadım 4 gün taktım Keşke daha önce taksaydim hemen ağrılarımi azaltti şu an çok çok rahatım.Zaman gectikce karniniz cekildikce daha fazla sikiyorsunuz karninizi.Buna benziyor 50 tl gibi bir ucreti var. https://hizliresim.com/zhBwq2
DaisyMom Gmzmhddn Çok teşekkür ederim 4 günden sonra kullanmaya başladım ama daha önce de takabilirmişim
Damla55Defne DaisyMom Allah büyük kayıplar yaşamışsın ama rabbim sana güzel bir kız vermiş hayata daha güçlü sarıl diye🥰 ne yaşarsak yaşayalım umudu kaybetmemek gerekli. Rabbim kızınla güzel günler göstersin sana🥰
DaisyMom Damla55Defne Evet canım çok acılar yaşadım Ama çok şükür dediğin gibi Rabbim bana bir evlat vermiş hem Cennet annesi hem de dünyada anne oldum çok şükür çok teşekkür ederim Allah razı olsun😍😍
22Ege00 Dmtkblt narkoz çok zor uyanınca öksürük tutuyo narkoz un balgamını çıkartamıyosun dikişlerin agrıyo yani benim böyleydi belden düşünüyorum bende