Herkese Merhaba güzel anneler ❤
Bende buraya doğum hikayemi yazmak için sabırsızlanıyordum.Birazcık uzun bir hikayem var.Ama kısaca bir özet geçmek istiyorum.3 Mayis 2018 de ikizlerimi 29 haftalik kaybettim.Yasayamadi yavrularim.Cok zor bir hamilelik ve sonrasinda cok zor zamanlar gecirdim.Kendimi toparlamam çok zor oldu.1 buçuk yıl tedavi gordum bebek için hiç bir sekilde gebe kalamadım.Artık biraktim ve çok şükür kendiliginden gebe kaldim.Onun için hiç bir zaman umidinizi kaybetmeyin.🤲Gelelim doğum hikayeme ❤ Doğum yapalı 6 gün oldu👶çok guzel bir hamilelik geçirdim.Kızımla yaşayacağim çok guzel hayaller kurdum.Son zamanlar beni zorlasada sonu çok guzel bitti.37+5 haftalikken artık dayanamıyordum baskısı ve ağrısına.Doktorumunda karariyla guzel bir sezeryan doğumum gerceklesti.Yanıma koydular mis gibiydi yumuşaktı annesinin pamuk kızı.Minik kızım 2900 olarak gozukuyordu ama 2560 olarak dogdu.Ama çok guçluydu doktorum diger bebekleri cebinden çikartir dedi.Kuvoze girmedi😍Geçmişimi oğullarimi unutmadim ama kizim kalbimi tekrardan doldurdu.Rabbime ne kadar şükretsem az.Sabrımin mukafatini aldim.Hala gözlerim dolu dolu.Yanimdayken bile çok ozluyorum.Ne yazacağimi hiç bilmiyorum.Tarifi inanin yok.Oyle mutluyum ki.Hayallerimden dahada guzel.Hic zor gelmiyor uykusuz kalmak inanin dokunmuyor kizim uyurken bile uyuyamiyorum her anim kizimla😍Birde Ikinci sezeryanimdi galiba bebegim yanimda oldugundan çabuk toparlandim.Onun için guçlu olmaliydim.Ilk gun cok iyiydim.Ikinci gun agrilarim artti.Muhakkak korse kullanin eczanelerde satilan agrim kalmadi.4.gun kendi ihtiyaclarimi karsilamaya basladim.Artik desteksiz kalkip yatiyorum.Kendimi yormadan birseyler yapabiliyorum.Hiç ameliyat olmamis gibiyim.Aklinizdan ameliyati atin ve iyiyim yapabilirim bebegim icin diyin ve sonucu gorun 🌸ilk gun sutum geldi sonra gelmedi mama verdik daha sonra sagmaya devam ettim o sekilde verdim.Ama cok az cikiyordu.Beni emmek istemiyordu.Bende emzirme sondasi aldim.Onunla hem mamayi hem gogsumu cekti.Bu sefer sut indi.Suan sutum artti.Ve iki gundur kizim beni emiyor❤ hiç pes etmeyin.Aklima gelenleri yazdim.Ne yazacagimi bilemedigimden karışık yazmiş olabilirim.Kusura bakmayin.Bir tane resmizi koymak istiyorum ne kadar mutlu oldugumu gorun isterim.Ve artik buradan mezun oldum.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin.Saglikla alin kucaginiza ❤Sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplarim.